FAQ
My YAML config setup stopped working under 5.49_04.

The setup_components sub in Catalyst.pm now seems to be calling
class2classsuffix on $class (e.g., MyApp), rather than $component
(e.g., MyApp::Model::Foo). The former will just return 'MyApp' instead
of 'Model::Foo', thus failing to find the right config entry.

Cheers,

Chad

Search Discussions

  • Sebastian Riedel at Nov 10, 2005 at 6:25 pm

    Am 10.11.2005 um 16:52 schrieb Chad House:

    My YAML config setup stopped working under 5.49_04.

    The setup_components sub in Catalyst.pm now seems to be calling
    class2classsuffix on $class (e.g., MyApp), rather than $component
    (e.g., MyApp::Model::Foo). The former will just return 'MyApp' instead
    of 'Model::Foo', thus failing to find the right config entry.
    Thanks for the report, fixed in trunk! :)


    --
    sebastian
  • Matt S Trout at Nov 10, 2005 at 6:40 pm

    On Thu, Nov 10, 2005 at 12:22:17PM -0330, Chad House wrote:
    My YAML config setup stopped working under 5.49_04.

    The setup_components sub in Catalyst.pm now seems to be calling
    class2classsuffix on $class (e.g., MyApp), rather than $component
    (e.g., MyApp::Model::Foo). The former will just return 'MyApp' instead
    of 'Model::Foo', thus failing to find the right config entry.
    That would be my fault, sorry. Thanks to sri for fixing the mistake.

    --
    Matt S Trout Specialists in Perl consulting, web development, and
    Technical Director UNIX/Linux systems architecture and automation. Mail
    Shadowcat Systems Ltd. mst (at) shadowcatsystems.co.uk for more information

    + Help us build a better perl ORM: http://dbix-class.shadowcatsystems.co.uk/ +

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupcatalyst @
categoriescatalyst, perl
postedNov 10, '05 at 4:47p
activeNov 10, '05 at 6:40p
posts3
users3
websitecatalystframework.org
irc#catalyst

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase