FAQ
Greetings,

I administer a list provided by my organization's
hosting service. I didn't have to install anything,
just "turn it on" and then set my parameters in the
administrative interface.

The last 48 hours or so the list simply just does not
receive mail or commands, from myself and other list
members. "There are no pending requests".

I have changed no settings whatsoever from the last
working configuration. The "emergency moderation"
has been on since Day 1.

I have a support ticket in with the hosting service
(shared server, btw) but thought I would inquire here
as well.

Any ideas or speculation appreciated.

Allen in Tenn.

Search Discussions

  • Brad Knowles at Jul 6, 2009 at 5:57 am

    on 7/2/09 11:03 PM, Allen Sullivant said:

    I have a support ticket in with the hosting service
    (shared server, btw) but thought I would inquire here
    as well.
    Since you're using a hosted service, I don't know how much we'll be able
    to help. I suspect that you'll have to depend on your service provider
    for most things, but we might be able to give you some pointers as to
    things to talk to them about.

    For the moment, I would suggest that you have them review FAQ 4.78 at
    <http://wiki.list.org/x/A4E9> and answer the questions there. They
    should also be familiar with the more basic stuff discussed in the first
    section of the FAQ, starting with FAQ 1.22 at <http://wiki.list.org/x/PIA9>.

    --
    Brad Knowles <brad at shub-internet.org>
    LinkedIn Profile: <http://tinyurl.com/y8kpxu>

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupmailman-users @
categoriespython
postedJul 3, '09 at 4:03a
activeJul 6, '09 at 5:57a
posts2
users2
websitelist.org

2 users in discussion

Allen Sullivant: 1 post Brad Knowles: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase