FAQ
I choose same title of Mailman FAQ 4.45 which describes my problem
exactly. I checked every suggestion on this FAQ but no one seems
suitable for fix my problem.

I need a helpful trick for tracing the connections and authentication
steps on mailman. How can i use detailed debug level logging facilities
of mailman, if there is something like user configurable logging
options. Mailman's own error log file seems far away to get usable
information at the moment.

Taner

Search Discussions

  • Brad Knowles at Jun 25, 2008 at 1:23 pm

    Taner Tas wrote:

    I need a helpful trick for tracing the connections and authentication
    steps on mailman. How can i use detailed debug level logging facilities
    of mailman, if there is something like user configurable logging
    options.
    There is no additional logging that can be enabled. If you're willing to
    make source code changes, you could always add your own logging statements,
    but other than that you're already getting as much as you're going to get.
    Mailman's own error log file seems far away to get usable
    information at the moment.
    All cases of this sort that I know of are covered by the FAQ, so if you've
    got a new condition (not covered by the cookie issue, the frames issue,
    etc...), then we'll need to add that to the list.

    --
    Brad Knowles <brad at shub-internet.org>
    LinkedIn Profile: <http://tinyurl.com/y8kpxu>
  • Mark Sapiro at Jun 25, 2008 at 3:34 pm

    Taner Tas wrote:
    I choose same title of Mailman FAQ 4.45 which describes my problem
    exactly. I checked every suggestion on this FAQ but no one seems
    suitable for fix my problem.

    Sorry for asking, but the FAQ itself is not clear. Do you get returned
    to a login screen with every attempt to make a change or visit another
    link? If so, the appropriate FAQs are 4.65
    <http://wiki.list.org/x/loA9> and 4.71 <http://wiki.list.org/x/moA9>.

    Have you tried from a different browser or from a different computer
    with a different internet connection? Sometimes these things are
    dependant on things like local firewalls.

    --
    Mark Sapiro <mark at msapiro.net> The highway is for gamblers,
    San Francisco Bay Area, California better use your sense - B. Dylan
  • Taner Tas at Jun 26, 2008 at 6:44 am
    Hi Mark,

    I can login into admin interface but i could not apply any settings on
    admin interface. When I try apply some changes on web interface, it
    redirects me to login page every time again and no settings were applied
    as i checked before.

    After realizing the problem is related by Apache's environmental
    settings as described in FAQ 4.65 as you mentioned, then I did necessary
    settings for fix the the problem.

    Thank you,
    Taner Tas

    Mark Sapiro wrote On 25-06-2008 18:34:
    Taner Tas wrote:

    I choose same title of Mailman FAQ 4.45 which describes my problem
    exactly. I checked every suggestion on this FAQ but no one seems
    suitable for fix my problem.

    Sorry for asking, but the FAQ itself is not clear. Do you get returned
    to a login screen with every attempt to make a change or visit another
    link? If so, the appropriate FAQs are 4.65
    <http://wiki.list.org/x/loA9> and 4.71 <http://wiki.list.org/x/moA9>.

    Have you tried from a different browser or from a different computer
    with a different internet connection? Sometimes these things are
    dependant on things like local firewalls.

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupmailman-users @
categoriespython
postedJun 25, '08 at 6:16a
activeJun 26, '08 at 6:44a
posts4
users3
websitelist.org

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase