FAQ
Hello again:

I have two lists. In one of them, I can add new members by mass subscription
only - adding a member using the general list information page does not
work: nothing happens - no response email of any kind, and of course, the
user does not get subscribed. In the other list, everything works as it's
supposed to.

I have ascertained that ALL the settings in mailing list administration are
exactly the same in both lists, The lists are on separate domains.

What could I possible have done to cause this problem?

Please note that I am on a shared host that has a control panel (not
cPanel), so I have to work from the administration page, I do not have
access to the Python source code.

Any ideas?

Carlos

Search Discussions

  • Mark Sapiro at Mar 21, 2008 at 7:00 pm

    Carlos Corredor wrote:
    I have two lists. In one of them, I can add new members by mass subscription
    only - adding a member using the general list information page does not
    work: nothing happens - no response email of any kind, and of course, the
    user does not get subscribed. In the other list, everything works as it's
    supposed to.

    Did you edit the listinfo page template for the non-working list?

    If so, you probably lost or misplaced the <MM-Subscribe-Form-Start> tag.

    --
    Mark Sapiro <mark at msapiro.net> The highway is for gamblers,
    San Francisco Bay Area, California better use your sense - B. Dylan

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupmailman-users @
categoriespython
postedMar 21, '08 at 7:00p
activeMar 21, '08 at 7:35p
posts2
users2
websitelist.org

2 users in discussion

Mark Sapiro: 1 post Carlos Corredor: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase