FAQ
Hi Folks,

I am still having problems with my first Mailman installation. I have a
successful build of MM version 2.1.2. I have cofig'd a virtual host
with the following httpd.conf entry:

<VirtualHost 10.10.40.22>
ServerName mailman.skybuilders.com
DocumentRoot /usr/local/mailman/
ScriptAlias /mailman/ /usr/local/mailman/cgi-bin/
# Alias /images/ /usr/local/mailman/htdocs/images/
Options Indexes FollowSymLinks
ServerAdmin jesse at skybuilders.com
ServerSignature email
DirectoryIndex index.php index.html index.shtml index.pl
AddType application/x-httpd-php .php .php4 .php3 .phtml .html .xml .py
AddHandler cgi-script cgi pl py
</VirtualHost>

I dropped a test page (index.html) at /usr/local/mailman/ to make sure
the site resolves correctly. But when I browse to
http://.../mailman/admin I get the "Mailman CGI error!!!" error page. I
have set ownership down the /usr/local/mailman tree to be for
apache:mailman. I have also run:
./configure --with-cgi-gid=apache, which hasn't help me sort out the
permissions issue.

Any suggestions? Thanks.

--

Jesse Burkhardt, Cambridge MA
jesse at skybuilders.com (w) 617-876-5680
goose at aerogoose.com (h) 617-354-5523

Search Discussions

  • Dat Bui at Nov 20, 2003 at 11:59 pm
    check your apache error logs for clues. i have a feeling it'll be a
    permissions thing.

    hope that helps.
    Dat
    On Fri, 2003-11-21 at 05:42, Jesse Burkhardt wrote:
    Hi Folks,

    I am still having problems with my first Mailman installation. I have a
    successful build of MM version 2.1.2. I have cofig'd a virtual host
    with the following httpd.conf entry:

    <VirtualHost 10.10.40.22>
    ServerName mailman.skybuilders.com
    DocumentRoot /usr/local/mailman/
    ScriptAlias /mailman/ /usr/local/mailman/cgi-bin/
    # Alias /images/ /usr/local/mailman/htdocs/images/
    Options Indexes FollowSymLinks
    ServerAdmin jesse at skybuilders.com
    ServerSignature email
    DirectoryIndex index.php index.html index.shtml index.pl
    AddType application/x-httpd-php .php .php4 .php3 .phtml .html .xml .py
    AddHandler cgi-script cgi pl py
    </VirtualHost>

    I dropped a test page (index.html) at /usr/local/mailman/ to make sure
    the site resolves correctly. But when I browse to
    http://.../mailman/admin I get the "Mailman CGI error!!!" error page. I
    have set ownership down the /usr/local/mailman tree to be for
    apache:mailman. I have also run:
    ./configure --with-cgi-gid=apache, which hasn't help me sort out the
    permissions issue.

    Any suggestions? Thanks.
    --
    Dat Bui | Internode Systems Pty Ltd
    e: dat at internode.com.au | Corporate Support and Provisioning
    p: 08 82282999 | f: 08 82356999

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupmailman-users @
categoriespython
postedNov 20, '03 at 7:12p
activeNov 20, '03 at 11:59p
posts2
users2
websitelist.org

2 users in discussion

Dat Bui: 1 post Jesse Burkhardt: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase