FAQ
Bugs item #1462091, was opened at 2006-03-31 06:24
Message generated for change (Tracker Item Submitted) made by Item Submitter
You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?funcÞtail&atid0103&aid62091&group_id3

Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
including the initial issue submission, for this request,
not just the latest update.
Category: security/privacy
Group: 2.1 (stable)
Status: Open
Resolution: None
Priority: 5
Submitted By: Trent Larson (trentlarson)
Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
Summary: admin links force me to insecure mode with password

Initial Comment:

I start out in secure mode when I administer my list,
but many operations have hard-coded links to HTTP, and
then it loses my session information and requires me to
login again from that insecure page. In other words,
there are many screens that I cannot use without
logging in insecurely.

Using v 2.1.6.


----------------------------------------------------------------------

You can respond by visiting:
https://sourceforge.net/tracker/?funcÞtail&atid0103&aid62091&group_id3

Search Discussions

  • SourceForge.net at Mar 31, 2006 at 4:56 pm
    Bugs item #1462091, was opened at 2006-03-31 05:24
    Message generated for change (Comment added) made by msapiro
    You can respond by visiting:
    https://sourceforge.net/tracker/?funcÞtail&atid0103&aid62091&group_id3

    Please note that this message will contain a full copy of the comment thread,
    including the initial issue submission, for this request,
    not just the latest update.
    Category: security/privacy
    Group: 2.1 (stable)
    Status: Pending
    Resolution: Invalid
    Priority: 5
    Submitted By: Trent Larson (trentlarson)
    Assigned to: Nobody/Anonymous (nobody)
    Summary: admin links force me to insecure mode with password

    Initial Comment:

    I start out in secure mode when I administer my list,
    but many operations have hard-coded links to HTTP, and
    then it loses my session information and requires me to
    login again from that insecure page. In other words,
    there are many screens that I cannot use without
    logging in insecurely.

    Using v 2.1.6.


    ----------------------------------------------------------------------
    Comment By: Mark Sapiro (msapiro)
    Date: 2006-03-31 08:56

    Message:
    Logged In: YES
    user_id23998

    This is not a bug. It is a misconfiguration. What you want
    to do is put

    DEFAULT_URL_PATTERN = 'https://%s/mailman/'

    in mm_cfg.py and then run bin/fix_url.py to update your
    existing lists, e.g.

    bin/withlist -l -a -r fix_url -- [fix_url options]

    but first run bin/fix_url.py stand alone for help.


    ----------------------------------------------------------------------

    You can respond by visiting:
    https://sourceforge.net/tracker/?funcÞtail&atid0103&aid62091&group_id3

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupmailman-coders @
categoriespython
postedMar 31, '06 at 1:24p
activeMar 31, '06 at 4:56p
posts2
users1
websitelist.org

1 user in discussion

SourceForge.net: 2 posts

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase