The following bug has been logged online:

Bug reference: 5863
Logged by: R. Engmann
Email address: rengmann@web.de
PostgreSQL version: 9.0.3
Operating system: Windows 32bit
Description: help message report 5433 as default port
Details:

running postgresql-9.0.3-1-windows.exe --help
tells the default port for postgres is 5433
(supposed to be 5432).

--
Cheers
R. Engmann

Search Discussions

  • Robert Haas at Mar 3, 2011 at 3:00 pm

    On Wed, Feb 2, 2011 at 4:06 PM, R. Engmann wrote:
    The following bug has been logged online:

    Bug reference:      5863
    Logged by:          R. Engmann
    Email address:      rengmann@web.de
    PostgreSQL version: 9.0.3
    Operating system:   Windows 32bit
    Description:        help message report 5433 as default port
    Details:

    running  postgresql-9.0.3-1-windows.exe --help
    tells the default port for postgres is 5433
    (supposed to be 5432).
    I can reproduce this. It appears to be an installer bug. Dave?

    --
    Robert Haas
    EnterpriseDB: http://www.enterprisedb.com
    The Enterprise PostgreSQL Company
  • Dave Page at Mar 3, 2011 at 4:38 pm

    On Thu, Mar 3, 2011 at 8:30 PM, Robert Haas wrote:
    On Wed, Feb 2, 2011 at 4:06 PM, R. Engmann wrote:

    The following bug has been logged online:

    Bug reference:      5863
    Logged by:          R. Engmann
    Email address:      rengmann@web.de
    PostgreSQL version: 9.0.3
    Operating system:   Windows 32bit
    Description:        help message report 5433 as default port
    Details:

    running  postgresql-9.0.3-1-windows.exe --help
    tells the default port for postgres is 5433
    (supposed to be 5432).
    I can reproduce this.  It appears to be an installer bug.  Dave?
    Not a bug. The default port will be 5433 if there's something already
    running on 5432.


    --
    Dave Page
    Blog: http://pgsnake.blogspot.com
    Twitter: @pgsnake

    EnterpriseDB UK: http://www.enterprisedb.com
    The Enterprise PostgreSQL Company
  • Robert Haas at Mar 3, 2011 at 5:05 pm

    On Thu, Mar 3, 2011 at 11:38 AM, Dave Page wrote:
    On Thu, Mar 3, 2011 at 8:30 PM, Robert Haas wrote:
    On Wed, Feb 2, 2011 at 4:06 PM, R. Engmann wrote:

    The following bug has been logged online:

    Bug reference:      5863
    Logged by:          R. Engmann
    Email address:      rengmann@web.de
    PostgreSQL version: 9.0.3
    Operating system:   Windows 32bit
    Description:        help message report 5433 as default port
    Details:

    running  postgresql-9.0.3-1-windows.exe --help
    tells the default port for postgres is 5433
    (supposed to be 5432).
    I can reproduce this.  It appears to be an installer bug.  Dave?
    Not a bug. The default port will be 5433 if there's something already
    running on 5432.
    Oh, gosh. That's not at all clear from the message you get.

    --
    Robert Haas
    EnterpriseDB: http://www.enterprisedb.com
    The Enterprise PostgreSQL Company

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouppgsql-bugs @
categoriespostgresql
postedFeb 2, '11 at 9:06p
activeMar 3, '11 at 5:05p
posts4
users3
websitepostgresql.org
irc#postgresql

People

Translate

site design / logo © 2021 Grokbase