FAQ
Edit report at https://pear.php.net/bugs/bug.php?id=14189&edit=1

ID: 14189
Updated by: daniel.oconnor@gmail.com
Reported By: timo at leopold-hh dot de
Summary: problem with zend extension and activated
"zend.ze1_compatibility_mode"
-Status: Feedback
+Status: Bogus
Type: Bug
Package: Image_Graph
Operating System: Linux hurricane 2.6.15-28-server
Package Version: 0.7.2
PHP Version: 5.2.6
Roadmap Versions:
New Comment:

-Status: Feedback
+Status: Bogus
Not an issue with the package itself.


Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2009-11-29 16:38:12] lowtower1974

Hello Stefan,

I don't want to use any zend extension, I simply want Image_Graph
working properly.
Maybe an extension is required by this package?

Cheers,
Timo.

------------------------------------------------------------------------

[2009-11-29 01:58:37] neufeind

-Status: Open
+Status: Feedback
What zend-extension do you try to use? Zend encoder or something? What
error is reported?
Imho that doesn't seem to be Image_Graph-specific, is it?

------------------------------------------------------------------------

[2008-06-19 07:25:25] lowtower1974

Description:
------------
The package doesn't work with PHP5 and enabled ZEND extension, while the
’zend.ze1_compatibility_mode’ is enabled, which is default.

WORKAROUND:
ini_set(’zend.ze1_compatibility_mode’, ‘0′);

Test script:
---------------
<?php
ini_set(&#8217;zend.ze1_compatibility_mode&#8217;, &#8216;1&#8242;);


/**
* Usage example for Image_Graph.
*
* Main purpose:
* Demonstrate how to manually set axis labels
*
* Other:
* None specific
*
* $Id: manual_labels.php,v 1.4 2005/08/03 21:21:53 nosey Exp $
*
* @package Image_Graph
* @author Jesper Veggerby <pear.nosey@veggerby.dk>
*/

require_once 'Image/Graph.php';

// create the graph
$Graph =& Image_Graph::factory('graph', array(400, 300));
// add a TrueType font
$Font =& $Graph->addNew('font', 'Verdana');
// set the font size to 11 pixels
$Font->setSize(8);

$Graph->setFont($Font);

$Plotarea =& $Graph->addNew('plotarea');

$Dataset =& Image_Graph::factory('random', array(8, 1, 10));
$Plot =& $Plotarea->addNew('line', array(&$Dataset));

$LineStyle =& Image_Graph::factory('Image_Graph_Line_Dashed',
array('red', 'transparent'));
//$Plot->setLineColor('red');
$Plot->setLineStyle($LineStyle);

$AxisY =& $Plotarea->getAxis('y');
$AxisY->setLabelInterval(array(2, 4, 9));

// output the Graph
$Graph->done();
?>

Expected result:
----------------
I expect to see something like:
http://pear.veggerby.dk/images/samples/full/manual_labels_1.4.png

Actual result:
--------------
The package returns an empty image!

------------------------------------------------------------------------

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouppear-bugs @
categoriesphp
postedJan 27, '12 at 1:47p
activeJan 27, '12 at 1:47p
posts1
users1
websitepear.php.net

1 user in discussion

Daniel Oconnor: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase