FAQ
Edit report at http://pear.php.net/bugs/bug.php?id=14523&edit=1

ID: 14523
Updated by: mrook@php.net
Reported By: sharon_correll at sil dot org
Summary: results are consistently corrupted
Status: Feedback
Type: Bug
Package: Archive_Tar
Operating System: Windows XP
Package Version: 1.3.2
PHP Version: 5.2.5
Roadmap Versions:
New Comment:

Not enough information was provided for us to be able
to handle this bug. Please re-read the instructions at
http://bugs.php.net/how-to-report.php

If you can provide more information, feel free to add it
to this bug and change the status back to "Open".

Thank you for your interest in PEAR.





Previous Comments:
------------------------------------------------------------------------

[2009-08-19 15:21:14] sharoncorrell

I switched to using the File_Archive package instead. So I don't have
an easy way to tell if the problem has been fixed.

------------------------------------------------------------------------

[2009-08-18 22:58:39] mrook

Thank you for taking the time to report a problem with the package.
Unfortunately you are not using a current version of the package --
the problem might already be fixed. Please download a new
version from http://pear.php.net/packages.php

If you are able to reproduce the bug with one of the latest
versions, please change the package version on this bug report
to the version you tested and change the status back to "Open".
Again, thank you for your continued support of PEAR.

Hi,

can you confirm that this problem still exists using version 1.3.3
of Archive_Tar?

------------------------------------------------------------------------

[2009-08-18 22:57:34] mrook

-Status: Open
+Status: Feedback
Thank you for this bug report. To properly diagnose the problem, we
need a backtrace to see what is happening behind the scenes. To
find out how to generate a backtrace, please read
http://bugs.php.net/bugs-generating-backtrace.php

Once you have generated a backtrace, please submit it to this bug
report and change the status back to "Open". Thank you for helping
us make PEAR better.

Hi,

can you confirm that this problem still exists using version 1.3.3
of Archive_Tar?

------------------------------------------------------------------------

[2009-03-27 02:33:50] dufuz

Does revision 1.39 or above fix it ? 1.39 contains a rewrite of exactly
what is diffed between 1.29 and 1.32

Archive_Tar-1.3.3 will soon be out, be on a look out and see if the
issue still persists.

------------------------------------------------------------------------

[2008-12-12 10:01:58] chrisdunavant

I'm seeing the same issue on an Ubuntu platform. I did a little more
testing and found that the problem doesn't occur when just doing a
"tar"
file output but occurs when adding "gzip" compression. I also found
that
Revision 1.29 of Tar.php worked fine and Revision 1.32 had the problem.

I tried to do a diff between the two revisions to see if I could see
anything obvious but it wasn't clear what might be the culprit. BTW, I

am using "addString" to add all the files to the archive. Another odd
fact
is that it works fine if I only add things like PDF files, JPG files,
XLS files
but if I add a Word doc (I tried several different Word files) it
doesn't
work. I'd be happy to provide more information if needed. Thanks!

------------------------------------------------------------------------

The remainder of the comments for this report are too long. To view
the rest of the comments, please view the bug report online at
http://pear.php.net/bugs/bug.php?id=14523

Search Discussions

  • Mrook at Dec 30, 2009 at 11:07 pm
    Edit report at http://pear.php.net/bugs/bug.php?id=14523&edit=1

    ID: 14523
    Updated by: mrook@php.net
    Reported By: sharon_correll at sil dot org
    Summary: results are consistently corrupted
    -Status: Feedback
    +Status: Closed
    Type: Bug
    Package: Archive_Tar
    Operating System: Windows XP
    Package Version: 1.3.2
    PHP Version: 5.2.5
    -Assigned To:
    +Assigned To: mrook
    Roadmap Versions:
    New Comment:

    -Status: Feedback
    +Status: Closed
    -Assigned To:
    +Assigned To: mrook



    Previous Comments:
    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-12-30 23:06:38] mrook

    Not enough information was provided for us to be able
    to handle this bug. Please re-read the instructions at
    http://bugs.php.net/how-to-report.php

    If you can provide more information, feel free to add it
    to this bug and change the status back to "Open".

    Thank you for your interest in PEAR.

    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-08-19 15:21:14] sharoncorrell

    I switched to using the File_Archive package instead. So I don't have
    an easy way to tell if the problem has been fixed.

    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-08-18 22:58:39] mrook

    Thank you for taking the time to report a problem with the package.
    Unfortunately you are not using a current version of the package --
    the problem might already be fixed. Please download a new
    version from http://pear.php.net/packages.php

    If you are able to reproduce the bug with one of the latest
    versions, please change the package version on this bug report
    to the version you tested and change the status back to "Open".
    Again, thank you for your continued support of PEAR.

    Hi,

    can you confirm that this problem still exists using version 1.3.3
    of Archive_Tar?

    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-08-18 22:57:34] mrook

    -Status: Open
    +Status: Feedback
    Thank you for this bug report. To properly diagnose the problem, we
    need a backtrace to see what is happening behind the scenes. To
    find out how to generate a backtrace, please read
    http://bugs.php.net/bugs-generating-backtrace.php

    Once you have generated a backtrace, please submit it to this bug
    report and change the status back to "Open". Thank you for helping
    us make PEAR better.

    Hi,

    can you confirm that this problem still exists using version 1.3.3
    of Archive_Tar?

    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-03-27 02:33:50] dufuz

    Does revision 1.39 or above fix it ? 1.39 contains a rewrite of exactly
    what is diffed between 1.29 and 1.32

    Archive_Tar-1.3.3 will soon be out, be on a look out and see if the
    issue still persists.

    ------------------------------------------------------------------------

    The remainder of the comments for this report are too long. To view
    the rest of the comments, please view the bug report online at
    http://pear.php.net/bugs/bug.php?id=14523
  • Mrook at Dec 30, 2009 at 11:07 pm
    Edit report at http://pear.php.net/bugs/bug.php?id=14523&edit=1

    ID: 14523
    Updated by: mrook@php.net
    Reported By: sharon_correll at sil dot org
    Summary: results are consistently corrupted
    Status: Closed
    Type: Bug
    Package: Archive_Tar
    Operating System: Windows XP
    Package Version: 1.3.2
    PHP Version: 5.2.5
    Assigned To: mrook
    -Roadmap Versions: 1.3.4
    +Roadmap Versions:
    New Comment:

    -Roadmap Versions: 1.3.4
    +Roadmap Versions:



    Previous Comments:
    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-12-30 23:07:09] mrook

    -Status: Feedback
    +Status: Closed
    -Assigned To:
    +Assigned To: mrook


    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-12-30 23:06:38] mrook

    Not enough information was provided for us to be able
    to handle this bug. Please re-read the instructions at
    http://bugs.php.net/how-to-report.php

    If you can provide more information, feel free to add it
    to this bug and change the status back to "Open".

    Thank you for your interest in PEAR.

    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-08-19 15:21:14] sharoncorrell

    I switched to using the File_Archive package instead. So I don't have
    an easy way to tell if the problem has been fixed.

    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-08-18 22:58:39] mrook

    Thank you for taking the time to report a problem with the package.
    Unfortunately you are not using a current version of the package --
    the problem might already be fixed. Please download a new
    version from http://pear.php.net/packages.php

    If you are able to reproduce the bug with one of the latest
    versions, please change the package version on this bug report
    to the version you tested and change the status back to "Open".
    Again, thank you for your continued support of PEAR.

    Hi,

    can you confirm that this problem still exists using version 1.3.3
    of Archive_Tar?

    ------------------------------------------------------------------------

    [2009-08-18 22:57:34] mrook

    -Status: Open
    +Status: Feedback
    Thank you for this bug report. To properly diagnose the problem, we
    need a backtrace to see what is happening behind the scenes. To
    find out how to generate a backtrace, please read
    http://bugs.php.net/bugs-generating-backtrace.php

    Once you have generated a backtrace, please submit it to this bug
    report and change the status back to "Open". Thank you for helping
    us make PEAR better.

    Hi,

    can you confirm that this problem still exists using version 1.3.3
    of Archive_Tar?

    ------------------------------------------------------------------------

    The remainder of the comments for this report are too long. To view
    the rest of the comments, please view the bug report online at
    http://pear.php.net/bugs/bug.php?id=14523

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouppear-bugs @
categoriesphp
postedDec 30, '09 at 11:07p
activeDec 30, '09 at 11:07p
posts3
users1
websitepear.php.net

1 user in discussion

Mrook: 3 posts

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase