FAQ
install goal for multiproject does not discover and act upon submodules
-----------------------------------------------------------------------

Key: MNGECLIPSE-71
URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71
Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
Type: Bug

Versions: 0.0.4
Environment: XP sp1, eclipse 3.1.1, plugin from http://m2eclipse.codehaus.org/ v0.0.4, maven 2.0.2 on my desktop
Reporter: Tom Perry
Assigned to: Eugene Kuleshov


first, sorry if this is seen as a double post (I also posted this to the maven user list). I didn't check this site until recently.

I've built an "M2" task with eclipse External Tools. This task runs install on a selected project.

when I run this install on a multiproject, none of the subprojects are discovered, they are not compiled and jars are not installed to my local repo. The only result is the pom from the parent project is installed to my local repo.

if I run this "M2" install task on a simple project, it is compiled and it's jar is installed.

if I run mvn install from a commandline from the eclipse workspace/multi-project, the subprojects are discovered and compiled and their jars are installed. so it doesn't appear to be a problem with the parent and child poms, at least for the installed maven 202.

so I'm turning to this group for help. I tried to subscribe to the user list, but my email was returned.

thanks in advance
Tom

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org

Search Discussions

  • Eugene Kuleshov (JIRA) at Feb 3, 2006 at 7:06 pm
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71?page=comments#action_57782 ]

    Eugene Kuleshov commented on MNGECLIPSE-71:
    -------------------------------------------

    Please provide test project to reproduce this issue
    install goal for multiproject does not discover and act upon submodules
    -----------------------------------------------------------------------

    Key: MNGECLIPSE-71
    URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71
    Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
    Type: Bug
    Versions: 0.0.4
    Environment: XP sp1, eclipse 3.1.1, plugin from http://m2eclipse.codehaus.org/ v0.0.4, maven 2.0.2 on my desktop
    Reporter: Tom Perry
    Assignee: Eugene Kuleshov

    first, sorry if this is seen as a double post (I also posted this to the maven user list). I didn't check this site until recently.
    I've built an "M2" task with eclipse External Tools. This task runs install on a selected project.
    when I run this install on a multiproject, none of the subprojects are discovered, they are not compiled and jars are not installed to my local repo. The only result is the pom from the parent project is installed to my local repo.
    if I run this "M2" install task on a simple project, it is compiled and it's jar is installed.
    if I run mvn install from a commandline from the eclipse workspace/multi-project, the subprojects are discovered and compiled and their jars are installed. so it doesn't appear to be a problem with the parent and child poms, at least for the installed maven 202.
    so I'm turning to this group for help. I tried to subscribe to the user list, but my email was returned.
    thanks in advance
    Tom
    --
    This message is automatically generated by JIRA.
    -
    If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
    http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
    -
    For more information on JIRA, see:
    http://www.atlassian.com/software/jira


    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
    For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
  • Tom Perry (JIRA) at Feb 3, 2006 at 9:44 pm
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71?page=comments#action_57791 ]

    Tom Perry commented on MNGECLIPSE-71:
    -------------------------------------

    I'm attaching my test project spring-acegi-poc thanks for your help
    I apologize in advance if I'm doing something wrong, but as I mentioned, I can run the install goal on this
    multiproject from the commandline in the eclipse workspace and the goal runs as expected.

    Tom
    install goal for multiproject does not discover and act upon submodules
    -----------------------------------------------------------------------

    Key: MNGECLIPSE-71
    URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71
    Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
    Type: Bug
    Versions: 0.0.4
    Environment: XP sp1, eclipse 3.1.1, plugin from http://m2eclipse.codehaus.org/ v0.0.4, maven 2.0.2 on my desktop
    Reporter: Tom Perry
    Assignee: Eugene Kuleshov

    first, sorry if this is seen as a double post (I also posted this to the maven user list). I didn't check this site until recently.
    I've built an "M2" task with eclipse External Tools. This task runs install on a selected project.
    when I run this install on a multiproject, none of the subprojects are discovered, they are not compiled and jars are not installed to my local repo. The only result is the pom from the parent project is installed to my local repo.
    if I run this "M2" install task on a simple project, it is compiled and it's jar is installed.
    if I run mvn install from a commandline from the eclipse workspace/multi-project, the subprojects are discovered and compiled and their jars are installed. so it doesn't appear to be a problem with the parent and child poms, at least for the installed maven 202.
    so I'm turning to this group for help. I tried to subscribe to the user list, but my email was returned.
    thanks in advance
    Tom
    --
    This message is automatically generated by JIRA.
    -
    If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
    http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
    -
    For more information on JIRA, see:
    http://www.atlassian.com/software/jira


    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
    For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
  • Tom Perry (JIRA) at Feb 3, 2006 at 10:19 pm
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71?page=all ]

    Tom Perry updated MNGECLIPSE-71:
    --------------------------------

    Attachment: spring-acegi-poc.zip
    install goal for multiproject does not discover and act upon submodules
    -----------------------------------------------------------------------

    Key: MNGECLIPSE-71
    URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71
    Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
    Type: Bug
    Versions: 0.0.4
    Environment: XP sp1, eclipse 3.1.1, plugin from http://m2eclipse.codehaus.org/ v0.0.4, maven 2.0.2 on my desktop
    Reporter: Tom Perry
    Assignee: Eugene Kuleshov
    Attachments: spring-acegi-poc.zip


    first, sorry if this is seen as a double post (I also posted this to the maven user list). I didn't check this site until recently.
    I've built an "M2" task with eclipse External Tools. This task runs install on a selected project.
    when I run this install on a multiproject, none of the subprojects are discovered, they are not compiled and jars are not installed to my local repo. The only result is the pom from the parent project is installed to my local repo.
    if I run this "M2" install task on a simple project, it is compiled and it's jar is installed.
    if I run mvn install from a commandline from the eclipse workspace/multi-project, the subprojects are discovered and compiled and their jars are installed. so it doesn't appear to be a problem with the parent and child poms, at least for the installed maven 202.
    so I'm turning to this group for help. I tried to subscribe to the user list, but my email was returned.
    thanks in advance
    Tom
    --
    This message is automatically generated by JIRA.
    -
    If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
    http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
    -
    For more information on JIRA, see:
    http://www.atlassian.com/software/jira


    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
    For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
  • Eugene Kuleshov (JIRA) at Feb 5, 2006 at 9:16 pm
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71?page=comments#action_57890 ]

    Eugene Kuleshov commented on MNGECLIPSE-71:
    -------------------------------------------

    It seems an issues with the embedder component. I'll have to consult with Maven team.
    install goal for multiproject does not discover and act upon submodules
    -----------------------------------------------------------------------

    Key: MNGECLIPSE-71
    URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71
    Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
    Type: Bug
    Versions: 0.0.4
    Environment: XP sp1, eclipse 3.1.1, plugin from http://m2eclipse.codehaus.org/ v0.0.4, maven 2.0.2 on my desktop
    Reporter: Tom Perry
    Assignee: Eugene Kuleshov
    Attachments: spring-acegi-poc.zip


    first, sorry if this is seen as a double post (I also posted this to the maven user list). I didn't check this site until recently.
    I've built an "M2" task with eclipse External Tools. This task runs install on a selected project.
    when I run this install on a multiproject, none of the subprojects are discovered, they are not compiled and jars are not installed to my local repo. The only result is the pom from the parent project is installed to my local repo.
    if I run this "M2" install task on a simple project, it is compiled and it's jar is installed.
    if I run mvn install from a commandline from the eclipse workspace/multi-project, the subprojects are discovered and compiled and their jars are installed. so it doesn't appear to be a problem with the parent and child poms, at least for the installed maven 202.
    so I'm turning to this group for help. I tried to subscribe to the user list, but my email was returned.
    thanks in advance
    Tom
    --
    This message is automatically generated by JIRA.
    -
    If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
    http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
    -
    For more information on JIRA, see:
    http://www.atlassian.com/software/jira


    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
    For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
  • Eugene Kuleshov (JIRA) at Feb 6, 2006 at 8:31 am
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71?page=all ]

    Eugene Kuleshov updated MNGECLIPSE-71:
    --------------------------------------

    Fix Version: 1.0.0
    install goal for multiproject does not discover and act upon submodules
    -----------------------------------------------------------------------

    Key: MNGECLIPSE-71
    URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71
    Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
    Type: Bug
    Versions: 0.0.4
    Environment: XP sp1, eclipse 3.1.1, plugin from http://m2eclipse.codehaus.org/ v0.0.4, maven 2.0.2 on my desktop
    Reporter: Tom Perry
    Assignee: Eugene Kuleshov
    Fix For: 1.0.0
    Attachments: spring-acegi-poc.zip


    first, sorry if this is seen as a double post (I also posted this to the maven user list). I didn't check this site until recently.
    I've built an "M2" task with eclipse External Tools. This task runs install on a selected project.
    when I run this install on a multiproject, none of the subprojects are discovered, they are not compiled and jars are not installed to my local repo. The only result is the pom from the parent project is installed to my local repo.
    if I run this "M2" install task on a simple project, it is compiled and it's jar is installed.
    if I run mvn install from a commandline from the eclipse workspace/multi-project, the subprojects are discovered and compiled and their jars are installed. so it doesn't appear to be a problem with the parent and child poms, at least for the installed maven 202.
    so I'm turning to this group for help. I tried to subscribe to the user list, but my email was returned.
    thanks in advance
    Tom
    --
    This message is automatically generated by JIRA.
    -
    If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
    http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
    -
    For more information on JIRA, see:
    http://www.atlassian.com/software/jira


    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
    For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org
  • Jochen Wiedmann (JIRA) at Feb 21, 2006 at 11:44 am
    [ http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71?page=all ]

    Jochen Wiedmann updated MNGECLIPSE-71:
    --------------------------------------

    Attachment: MNGECLIPSE-75.patch
    install goal for multiproject does not discover and act upon submodules
    -----------------------------------------------------------------------

    Key: MNGECLIPSE-71
    URL: http://jira.codehaus.org/browse/MNGECLIPSE-71
    Project: Maven 2.x Extension for Eclipse
    Type: Bug
    Versions: 0.0.4
    Environment: XP sp1, eclipse 3.1.1, plugin from http://m2eclipse.codehaus.org/ v0.0.4, maven 2.0.2 on my desktop
    Reporter: Tom Perry
    Assignee: Eugene Kuleshov
    Fix For: 1.0.0
    Attachments: MNGECLIPSE-75.patch, spring-acegi-poc.zip


    first, sorry if this is seen as a double post (I also posted this to the maven user list). I didn't check this site until recently.
    I've built an "M2" task with eclipse External Tools. This task runs install on a selected project.
    when I run this install on a multiproject, none of the subprojects are discovered, they are not compiled and jars are not installed to my local repo. The only result is the pom from the parent project is installed to my local repo.
    if I run this "M2" install task on a simple project, it is compiled and it's jar is installed.
    if I run mvn install from a commandline from the eclipse workspace/multi-project, the subprojects are discovered and compiled and their jars are installed. so it doesn't appear to be a problem with the parent and child poms, at least for the installed maven 202.
    so I'm turning to this group for help. I tried to subscribe to the user list, but my email was returned.
    thanks in advance
    Tom
    --
    This message is automatically generated by JIRA.
    -
    If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
    http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
    -
    For more information on JIRA, see:
    http://www.atlassian.com/software/jira


    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@maven.apache.org
    For additional commands, e-mail: dev-help@maven.apache.org

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupdev @
categoriesmaven
postedFeb 3, '06 at 6:36p
activeFeb 21, '06 at 11:44a
posts7
users1
websitemaven.apache.org
irc#maven

1 user in discussion

Jochen Wiedmann (JIRA): 7 posts

People

Translate

site design / logo © 2021 Grokbase