FAQ
If I do a search which consists of escaped ending exclamation marks it
all works okay:
(aaaaahhh\!\!\!)

and find the desired match

but if there is a wildcard at the end, it will not find any matches
(aaaaahhh\!\!\!*)

I cant see Im doing anything in my code that would affect this, is this
a bug in lucene ?

thanks Paul

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org

Search Discussions

  • Ian Lea at Jun 7, 2011 at 9:02 am
    What analyzer are you using? Same at indexing and search time? What
    version of lucene? What does Luke show as being indexed?


    --
    Ian.

    On Mon, Jun 6, 2011 at 4:46 PM, Paul Taylor wrote:
    If I do a search which consists of escaped ending exclamation marks it all
    works okay:
    (aaaaahhh\!\!\!)

    and find the desired match

    but if there is a wildcard at the end, it will not find any matches
    (aaaaahhh\!\!\!*)

    I cant see Im doing anything in my code that would affect this, is this a
    bug in lucene ?

    thanks Paul

    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
    For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org
    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
    For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org
  • Robert Muir at Jun 7, 2011 at 9:23 am

    On Mon, Jun 6, 2011 at 11:46 AM, Paul Taylor wrote:
    If I do a search which consists of escaped ending exclamation marks it all
    works okay:
    (aaaaahhh\!\!\!)

    and find the desired match

    but if there is a wildcard at the end, it will not find any matches
    (aaaaahhh\!\!\!*)

    I cant see Im doing anything in my code that would affect this, is this a
    bug in lucene ?
    wildcards don't support escaped characters, but will in 4.0

    https://issues.apache.org/jira/browse/LUCENE-588

    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
    For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org
  • Paul Taylor at Jun 7, 2011 at 10:53 am

    On 07/06/2011 10:16, Robert Muir wrote:
    On Mon, Jun 6, 2011 at 11:46 AM, Paul Taylorwrote:
    If I do a search which consists of escaped ending exclamation marks it all
    works okay:
    (aaaaahhh\!\!\!)

    and find the desired match

    but if there is a wildcard at the end, it will not find any matches
    (aaaaahhh\!\!\!*)

    I cant see Im doing anything in my code that would affect this, is this a
    bug in lucene ?
    wildcards don't support escaped characters, but will in 4.0

    https://issues.apache.org/jira/browse/LUCENE-588
    Quite a lot said in that issue, it seems to be concentrating on escaping
    wildcards chars (?, *), whereas I'm escaping an !, as part of a wildcard
    query. But I'll assume this issue covers that

    Thanks alot Paul


    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
    For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupjava-user @
categorieslucene
postedJun 6, '11 at 3:46p
activeJun 7, '11 at 10:53a
posts4
users3
websitelucene.apache.org

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase