FAQ
Hey gang,

I think we've been suffering from the following bug, and I have a question about the JVM fix.

http://markmail.org/message/di3vdyfq5odfbai6

We're running 1.6.0_05 and Lucene 2.3.2.

Supposedly downgrading to 1.6.0_02 will fix the issue, but I'd much rather upgrade if possible. 1.6.0_06 is out, and I was wondering if anyone had tested it with Lucene 2.3.2?

Thanks,

Stu Hood
Architecture Software Developer
Mailtrust, a Division of Rackspace


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org

Search Discussions

  • Ian Lea at May 14, 2008 at 1:10 pm
    Hi


    My job (http://lucene.markmail.org/message/awkkunr7j24nh4qj) still
    fails with java version 1.6.0_06 (build 1.6.0_06-b02), downloaded
    today, with both lucene 2.3.1 and 2.3.2.

    For me, downgrading to 1.6.0_03-b05 fixed things.


    --
    Ian.

    On Tue, May 13, 2008 at 7:56 PM, Stu Hood wrote:
    Hey gang,

    I think we've been suffering from the following bug, and I have a question about the JVM fix.

    http://markmail.org/message/di3vdyfq5odfbai6

    We're running 1.6.0_05 and Lucene 2.3.2.

    Supposedly downgrading to 1.6.0_02 will fix the issue, but I'd much rather upgrade if possible. 1.6.0_06 is out, and I was wondering if anyone had tested it with Lucene 2.3.2?

    Thanks,

    Stu Hood
    Architecture Software Developer
    Mailtrust, a Division of Rackspace
    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
    For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org
  • Michael McCandless at May 14, 2008 at 1:59 pm
    OK thanks for the update. It's another datapoint, and it tells us
    _06 doesn't fix it. I'll add it to the Jira issue.

    Mike

    Ian Lea wrote:
    Hi


    My job (http://lucene.markmail.org/message/awkkunr7j24nh4qj) still
    fails with java version 1.6.0_06 (build 1.6.0_06-b02), downloaded
    today, with both lucene 2.3.1 and 2.3.2.

    For me, downgrading to 1.6.0_03-b05 fixed things.


    --
    Ian.

    On Tue, May 13, 2008 at 7:56 PM, Stu Hood wrote:
    Hey gang,

    I think we've been suffering from the following bug, and I have a
    question about the JVM fix.

    http://markmail.org/message/di3vdyfq5odfbai6

    We're running 1.6.0_05 and Lucene 2.3.2.

    Supposedly downgrading to 1.6.0_02 will fix the issue, but I'd
    much rather upgrade if possible. 1.6.0_06 is out, and I was
    wondering if anyone had tested it with Lucene 2.3.2?

    Thanks,

    Stu Hood
    Architecture Software Developer
    Mailtrust, a Division of Rackspace
    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
    For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org

    ---------------------------------------------------------------------
    To unsubscribe, e-mail: java-user-unsubscribe@lucene.apache.org
    For additional commands, e-mail: java-user-help@lucene.apache.org

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupjava-user @
categorieslucene
postedMay 13, '08 at 6:56p
activeMay 14, '08 at 1:59p
posts3
users3
websitelucene.apache.org

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase