FAQ
I have just upgraded my single node conf with a new one. Seemed to woork
fine.
Did run a balance operation.

First job failed on map63 after 4 attempts
Second job failed on the same map63

Logs are empty, what is strange it is that jobs became slower.
In both case map63 is executed by the master node which was working before.
Suspecting memory leaks I stop the cluster and started again. Fine
Run a hadoop fsck. fine

3rd time is in progress, but it looks like even slower now.


Any suggestion what to do ?



--
-MilleBii-

Search Discussions

  • MilleBii at Jun 4, 2011 at 8:46 am
    Fixed the slowness issue was in my nutch configuration which I had changed
    in the meantime.
    Any one can help where to look for potential issues ? Logs are desperately
    empty of errors ?

    2011/6/3 MilleBii <millebii@gmail.com>
    I have just upgraded my single node conf with a new one. Seemed to woork
    fine.
    Did run a balance operation.

    First job failed on map63 after 4 attempts
    Second job failed on the same map63

    Logs are empty, what is strange it is that jobs became slower.
    In both case map63 is executed by the master node which was working before.
    Suspecting memory leaks I stop the cluster and started again. Fine
    Run a hadoop fsck. fine

    3rd time is in progress, but it looks like even slower now.


    Any suggestion what to do ?



    --
    -MilleBii-


    --
    -MilleBii-
  • MilleBii at Jun 4, 2011 at 10:33 am
    This is the best I found.

    http://www.brics.dk/automaton/doc/index.html?dk/brics/automaton/RegExp.html

    2011/6/4 MilleBii <millebii@gmail.com>
    Fixed the slowness issue was in my nutch configuration which I had changed
    in the meantime.
    Any one can help where to look for potential issues ? Logs are desperately
    empty of errors ?


    2011/6/3 MilleBii <millebii@gmail.com>
    I have just upgraded my single node conf with a new one. Seemed to woork
    fine.
    Did run a balance operation.

    First job failed on map63 after 4 attempts
    Second job failed on the same map63

    Logs are empty, what is strange it is that jobs became slower.
    In both case map63 is executed by the master node which was working
    before.
    Suspecting memory leaks I stop the cluster and started again. Fine
    Run a hadoop fsck. fine

    3rd time is in progress, but it looks like even slower now.


    Any suggestion what to do ?



    --
    -MilleBii-


    --
    -MilleBii-


    --
    -MilleBii-

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupcommon-user @
categorieshadoop
postedJun 3, '11 at 12:53p
activeJun 4, '11 at 10:33a
posts3
users1
websitehadoop.apache.org...
irc#hadoop

1 user in discussion

MilleBii: 3 posts

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase