FAQ
Hello there! So I was running in Pseudo-distributed configuration and
everything was working fine - So now I have some more nodes and am
trying to run fully distributed I followed the docs and added the slaves
file...

Setup passphraseless ssh ...........



What am I missing getting this error at start up



138.54.44.110: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
such file or directory

138.54.44.110: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
such file or directory

138.54.44.113: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
such file or directory

138.54.44.113: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
such file or directory

138.54.44.116: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
such file or directory

138.54.44.116: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
such file or directory

138.54.44.112: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
such file or directory

138.54.44.112: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
such file or directory





Cheers -



Jeffery Schmitz
Projects and Technology
3737 Bellaire Blvd Houston, Texas 77001
Tel: +1-713-245-7326 Fax: +1 713 245 7678
Email: Jeff.Schmitz@shell.com

"TK-421, why aren't you at your post?"

Search Discussions

  • Thomas Graves at Jun 14, 2011 at 9:31 pm
    It looks like it thinks /usr/local/hadoop-0.20.1/ is $HADOOP_HOME. Did you
    install hadoop on all the slave boxes in same location as the box you have
    working? I'm assuming you are using the start-all.sh scripts. That script
    goes to each slave box and tries to cd to $HADOOP_HOME and runs the start
    commands from there.

    Tom

    On 6/14/11 2:09 PM, "Jeff.Schmitz@shell.com" wrote:

    Hello there! So I was running in Pseudo-distributed configuration and
    everything was working fine - So now I have some more nodes and am
    trying to run fully distributed I followed the docs and added the slaves
    file...

    Setup passphraseless ssh ...........



    What am I missing getting this error at start up



    138.54.44.110: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
    such file or directory

    138.54.44.110: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
    such file or directory

    138.54.44.113: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
    such file or directory

    138.54.44.113: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
    such file or directory

    138.54.44.116: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
    such file or directory

    138.54.44.116: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
    such file or directory

    138.54.44.112: bash: line 0: cd: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/..: No
    such file or directory

    138.54.44.112: bash: /usr/local/hadoop-0.20.1/bin/hadoop-daemon.sh: No
    such file or directory





    Cheers -



    Jeffery Schmitz
    Projects and Technology
    3737 Bellaire Blvd Houston, Texas 77001
    Tel: +1-713-245-7326 Fax: +1 713 245 7678
    Email: Jeff.Schmitz@shell.com
    "TK-421, why aren't you at your post?"



  • Jeff Schmitz at Jun 14, 2011 at 9:33 pm
    Thanks for replying it was a dumb mistake I had 20.1 on the namenode and
    20.2 on the slaves - problem solved

    Thanks again for replying! Cheers!

    -----Original Message-----
    From: Thomas Graves
    Sent: Tuesday, June 14, 2011 4:30 PM
    To: common-dev@hadoop.apache.org; Schmitz, Jeff GSUSI-PTT/TBIM
    Subject: Re: Noob question

    It looks like it thinks /usr/local/hadoop-0.20.1/ is $HADOOP_HOME. Did
    you
    install hadoop on all the slave boxes in same location as the box you
    have
    working? I'm assuming you are using the start-all.sh scripts. That
    script
    goes to each slave box and tries to cd to $HADOOP_HOME and runs the
    start
    commands from there.

    Tom

    On 6/14/11 2:09 PM, "Jeff.Schmitz@shell.com" wrote:

    Hello there! So I was running in Pseudo-distributed configuration and
    everything was working fine - So now I have some more nodes and am
    trying to run fully distributed I followed the docs and added the slaves
    file...

    Setup passphraseless ssh ...........



    What am I missing getting this error at start up








    Cheers -



    Jeffery Schmitz
    Projects and Technology
    3737 Bellaire Blvd Houston, Texas 77001
    Tel: +1-713-245-7326 Fax: +1 713 245 7678
    Email: Jeff.Schmitz@shell.com
    "TK-421, why aren't you at your post?"



Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupcommon-dev @
categorieshadoop
postedJun 14, '11 at 7:58p
activeJun 14, '11 at 9:33p
posts3
users2
websitehadoop.apache.org...
irc#hadoop

2 users in discussion

Jeff Schmitz: 2 posts Thomas Graves: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase