FAQ
Hi, all

I'm trapping in a strange problem in this evening,

I have been working on hadoop for several months, including modify the
source code and re-compile it, I have never met any problem, but when I
re-compile the hadoop this evening, it shows that the ivy cannot resolve the
dependencies, the messages are following:

[ivy:resolve] :: problems summary ::
[ivy:resolve] :::: WARNINGS
[ivy:resolve] [FAILED ] javax.jms#jms;1.1!jms.jar: (0ms)
[ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
[ivy:resolve]
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
[ivy:resolve] ==== maven2: tried
[ivy:resolve]
http://repo1.maven.org/maven2/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
[ivy:resolve] [FAILED ]
com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar: (0ms)
[ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
[ivy:resolve]
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
[ivy:resolve] ==== maven2: tried
[ivy:resolve]
http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
[ivy:resolve] [FAILED ] com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar:
(0ms)
[ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
[ivy:resolve]
https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
[ivy:resolve] ==== maven2: tried
[ivy:resolve]
http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
[ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve] :: FAILED DOWNLOADS ::
[ivy:resolve] :: ^ see resolution messages for details ^ ::
[ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[ivy:resolve] :: javax.jms#jms;1.1!jms.jar
[ivy:resolve] :: com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar
[ivy:resolve] :: com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar
[ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


I don't know why it happens and how to solve it, anyone can give some ideas?
thank you

Nan

Search Discussions

  • Bharath v at Nov 2, 2010 at 3:30 am
    Hi Nan,


    There was a discussion on the same topic ..2 days ago ...

    See
    http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/hadoop-common-user/201010.mbox/%3C20101031190103.GB31735@tp%3E

    Try changing ivy version in library.properties file to ivy-2.2.0 and
    it worked for me . If you are behind a proxy , then it might create
    these problems (as said by steve). You can try this ..

    Thanks

    Bharath.V
    4th year undergraduate,
    IIIT Hyderabad.
    On Tue, Nov 2, 2010 at 8:47 AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, all

    I'm trapping in a strange problem in this evening,

    I have been working on hadoop for several months, including modify the
    source code and re-compile it, I have never met any problem, but when I
    re-compile the hadoop this evening, it shows that the ivy cannot resolve the
    dependencies, the messages are following:

    [ivy:resolve] :: problems summary ::
    [ivy:resolve] :::: WARNINGS
    [ivy:resolve]         [FAILED     ] javax.jms#jms;1.1!jms.jar:  (0ms)
    [ivy:resolve]     ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve]     ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve]         [FAILED     ]
    com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar:  (0ms)
    [ivy:resolve]     ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve]     ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve]         [FAILED     ] com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar:
    (0ms)
    [ivy:resolve]     ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve]     ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve]         ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve]         ::              FAILED DOWNLOADS            ::
    [ivy:resolve]         :: ^ see resolution messages for details  ^ ::
    [ivy:resolve]         ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve]         :: javax.jms#jms;1.1!jms.jar
    [ivy:resolve]         :: com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar
    [ivy:resolve]         :: com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar
    [ivy:resolve]         ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


    I don't know why it happens and how to solve it, anyone can give some ideas?
    thank you

    Nan
  • Nan Zhu at Nov 2, 2010 at 3:56 am
    Hi, Bharath

    Thank you for the reply

    I removed the entire cache of ivy and change the library.properties file,
    the error is still there,

    why I run it smoothly in the last several months but it crashes suddenly????

    Thank you

    Nan
    On Tue, Nov 2, 2010 at 11:29 AM, bharath v wrote:

    Hi Nan,


    There was a discussion on the same topic ..2 days ago ...

    See

    http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/hadoop-common-user/201010.mbox/%3C20101031190103.GB31735@tp%3E

    Try changing ivy version in library.properties file to ivy-2.2.0 and
    it worked for me . If you are behind a proxy , then it might create
    these problems (as said by steve). You can try this ..

    Thanks

    Bharath.V
    4th year undergraduate,
    IIIT Hyderabad.
    On Tue, Nov 2, 2010 at 8:47 AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, all

    I'm trapping in a strange problem in this evening,

    I have been working on hadoop for several months, including modify the
    source code and re-compile it, I have never met any problem, but when I
    re-compile the hadoop this evening, it shows that the ivy cannot resolve the
    dependencies, the messages are following:

    [ivy:resolve] :: problems summary ::
    [ivy:resolve] :::: WARNINGS
    [ivy:resolve] [FAILED ] javax.jms#jms;1.1!jms.jar: (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ]
    com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar: (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ] com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar:
    (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: FAILED DOWNLOADS ::
    [ivy:resolve] :: ^ see resolution messages for details ^ ::
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: javax.jms#jms;1.1!jms.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


    I don't know why it happens and how to solve it, anyone can give some ideas?
    thank you

    Nan
  • Konstantin Boudnik at Nov 2, 2010 at 5:16 am
    Your issue is likely to be caused by commons-logging 1.1.2 - they have a
    corrupted pom file, I believe. Downgrade the version to 1.1.1 and everything
    should be fine.
    On Tue, Nov 02, 2010 at 11:56AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, Bharath

    Thank you for the reply

    I removed the entire cache of ivy and change the library.properties file,
    the error is still there,

    why I run it smoothly in the last several months but it crashes suddenly????

    Thank you

    Nan

    On Tue, Nov 2, 2010 at 11:29 AM, bharath v <
    bharathvissapragada1990@gmail.com> wrote:
    Hi Nan,


    There was a discussion on the same topic ..2 days ago ...

    See

    http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/hadoop-common-user/201010.mbox/%3C20101031190103.GB31735@tp%3E

    Try changing ivy version in library.properties file to ivy-2.2.0 and
    it worked for me . If you are behind a proxy , then it might create
    these problems (as said by steve). You can try this ..

    Thanks

    Bharath.V
    4th year undergraduate,
    IIIT Hyderabad.
    On Tue, Nov 2, 2010 at 8:47 AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, all

    I'm trapping in a strange problem in this evening,

    I have been working on hadoop for several months, including modify the
    source code and re-compile it, I have never met any problem, but when I
    re-compile the hadoop this evening, it shows that the ivy cannot resolve the
    dependencies, the messages are following:

    [ivy:resolve] :: problems summary ::
    [ivy:resolve] :::: WARNINGS
    [ivy:resolve] [FAILED ] javax.jms#jms;1.1!jms.jar: (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ]
    com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar: (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ] com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar:
    (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: FAILED DOWNLOADS ::
    [ivy:resolve] :: ^ see resolution messages for details ^ ::
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: javax.jms#jms;1.1!jms.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


    I don't know why it happens and how to solve it, anyone can give some ideas?
    thank you

    Nan
  • Nan Zhu at Nov 2, 2010 at 5:25 am
    I checked the library.properties file, the version of my commons-logging is
    1.1.1,

    I'm still trapped at that point...

    Nan
    On Tue, Nov 2, 2010 at 1:16 PM, Konstantin Boudnik wrote:

    Your issue is likely to be caused by commons-logging 1.1.2 - they have a
    corrupted pom file, I believe. Downgrade the version to 1.1.1 and
    everything
    should be fine.
    On Tue, Nov 02, 2010 at 11:56AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, Bharath

    Thank you for the reply

    I removed the entire cache of ivy and change the library.properties file,
    the error is still there,

    why I run it smoothly in the last several months but it crashes
    suddenly????
    Thank you

    Nan

    On Tue, Nov 2, 2010 at 11:29 AM, bharath v <
    bharathvissapragada1990@gmail.com> wrote:
    Hi Nan,


    There was a discussion on the same topic ..2 days ago ...

    See
    http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/hadoop-common-user/201010.mbox/%3C20101031190103.GB31735@tp%3E
    Try changing ivy version in library.properties file to ivy-2.2.0 and
    it worked for me . If you are behind a proxy , then it might create
    these problems (as said by steve). You can try this ..

    Thanks

    Bharath.V
    4th year undergraduate,
    IIIT Hyderabad.
    On Tue, Nov 2, 2010 at 8:47 AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, all

    I'm trapping in a strange problem in this evening,

    I have been working on hadoop for several months, including modify
    the
    source code and re-compile it, I have never met any problem, but when
    I
    re-compile the hadoop this evening, it shows that the ivy cannot
    resolve
    the
    dependencies, the messages are following:

    [ivy:resolve] :: problems summary ::
    [ivy:resolve] :::: WARNINGS
    [ivy:resolve] [FAILED ] javax.jms#jms;1.1!jms.jar:
    (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ]
    com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar: (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ]
    com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar:
    (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: FAILED DOWNLOADS ::
    [ivy:resolve] :: ^ see resolution messages for details ^ ::
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: javax.jms#jms;1.1!jms.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar
    [ivy:resolve] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


    I don't know why it happens and how to solve it, anyone can give some ideas?
    thank you

    Nan
    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.10 (GNU/Linux)

    iF4EAREIAAYFAkzPnpsACgkQenyFlstYjhL7jQD9FEP6qzgffY5UaLZMPv0hGZpr
    /j7PyHko89KXG4nFddkA+gN9BbLNQquTkwLvBNAm7NqCrYbDmPXGBvvg73sob4JX
    =BmQT
    -----END PGP SIGNATURE-----
  • Nan Zhu at Nov 2, 2010 at 5:54 am
    Resolved this issue

    Actually, I cannot tell what I did clearly because I really don't know
    what's the key to the door

    I just delete the ivy-x.x.jar in the ivy directory, and compile the
    hadoop_common first, and then to the hadoop-mapred

    it passed....


    Thank you everyone!

    Nan
    On Tue, Nov 2, 2010 at 1:25 PM, Nan Zhu wrote:

    I checked the library.properties file, the version of my commons-logging is
    1.1.1,

    I'm still trapped at that point...

    Nan
    On Tue, Nov 2, 2010 at 1:16 PM, Konstantin Boudnik wrote:

    Your issue is likely to be caused by commons-logging 1.1.2 - they have a
    corrupted pom file, I believe. Downgrade the version to 1.1.1 and
    everything
    should be fine.
    On Tue, Nov 02, 2010 at 11:56AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, Bharath

    Thank you for the reply

    I removed the entire cache of ivy and change the library.properties file,
    the error is still there,

    why I run it smoothly in the last several months but it crashes
    suddenly????
    Thank you

    Nan

    On Tue, Nov 2, 2010 at 11:29 AM, bharath v <
    bharathvissapragada1990@gmail.com> wrote:
    Hi Nan,


    There was a discussion on the same topic ..2 days ago ...

    See
    http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/hadoop-common-user/201010.mbox/%3C20101031190103.GB31735@tp%3E
    Try changing ivy version in library.properties file to ivy-2.2.0 and
    it worked for me . If you are behind a proxy , then it might create
    these problems (as said by steve). You can try this ..

    Thanks

    Bharath.V
    4th year undergraduate,
    IIIT Hyderabad.
    On Tue, Nov 2, 2010 at 8:47 AM, Nan Zhu wrote:
    Hi, all

    I'm trapping in a strange problem in this evening,

    I have been working on hadoop for several months, including modify
    the
    source code and re-compile it, I have never met any problem, but
    when I
    re-compile the hadoop this evening, it shows that the ivy cannot
    resolve
    the
    dependencies, the messages are following:

    [ivy:resolve] :: problems summary ::
    [ivy:resolve] :::: WARNINGS
    [ivy:resolve] [FAILED ] javax.jms#jms;1.1!jms.jar:
    (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/javax/jms/jms/1.1/jms-1.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ]
    com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar: (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jdmk/jmxtools/1.2.1/jmxtools-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] [FAILED ]
    com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar:
    (0ms)
    [ivy:resolve] ==== apache-snapshot: tried
    [ivy:resolve]
    https://repository.apache.org/content/repositories/snapshots/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve] ==== maven2: tried
    [ivy:resolve]
    http://repo1.maven.org/maven2/com/sun/jmx/jmxri/1.2.1/jmxri-1.2.1.jar
    [ivy:resolve]
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: FAILED DOWNLOADS
    ::
    [ivy:resolve] :: ^ see resolution messages for details ^
    ::
    [ivy:resolve]
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    [ivy:resolve] :: javax.jms#jms;1.1!jms.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jdmk#jmxtools;1.2.1!jmxtools.jar
    [ivy:resolve] :: com.sun.jmx#jmxri;1.2.1!jmxri.jar
    [ivy:resolve]
    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

    I don't know why it happens and how to solve it, anyone can give
    some
    ideas?
    thank you

    Nan
    -----BEGIN PGP SIGNATURE-----
    Version: GnuPG v1.4.10 (GNU/Linux)

    iF4EAREIAAYFAkzPnpsACgkQenyFlstYjhL7jQD9FEP6qzgffY5UaLZMPv0hGZpr
    /j7PyHko89KXG4nFddkA+gN9BbLNQquTkwLvBNAm7NqCrYbDmPXGBvvg73sob4JX
    =BmQT
    -----END PGP SIGNATURE-----

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupcommon-dev @
categorieshadoop
postedNov 2, '10 at 3:17a
activeNov 2, '10 at 5:54a
posts6
users3
websitehadoop.apache.org...
irc#hadoop

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase