FAQ
Hi all,
I started with storm and storm-deploy recently and have had a number of
issues with storm-deploy. I can successfully provision a cluster that I
can submit topologies to however I can't completely attach to the cluster
(trace can be seen at http://pastebin.com/Fs7rcgjY). Also, and I wouldn't
be surprised if it was related, the ganglia web interface isn't running.
Instead, when I forward port 80 to my local machine I only get the
uninterpreted php files. Because no one else has reported this problem
(that I can find anyhow) it seems as if it must be a config problem on my
end (???) but I am not sure. Any help would be greatly appreciated.
Thanks,
Dan

Search Discussions

  • Lorcan Coyle at Jan 9, 2013 at 1:29 pm
    Hi Dan,
    I've seen the ganglia problem and it looks (to me) like epicplayground has
    solved it by adding the missing libapache2-mod-php5 to ganglia setup with
    this commit:
    https://github.com/epicplayground/storm-deploy/commit/f5b5d5b92f2a1089d3
    This solved the "uninterpreted php files" problem for me.
    Best,
    Lorcan

    On 9 January 2013 03:51, Daniel Myers wrote:

    Hi all,
    I started with storm and storm-deploy recently and have had a number of
    issues with storm-deploy. I can successfully provision a cluster that I
    can submit topologies to however I can't completely attach to the cluster
    (trace can be seen at http://pastebin.com/Fs7rcgjY). Also, and I
    wouldn't be surprised if it was related, the ganglia web interface isn't
    running. Instead, when I forward port 80 to my local machine I only get
    the uninterpreted php files. Because no one else has reported this problem
    (that I can find anyhow) it seems as if it must be a config problem on my
    end (???) but I am not sure. Any help would be greatly appreciated.
    Thanks,
    Dan
  • Daniel Myers at Jan 9, 2013 at 4:07 pm
    thanks lorcan - that solved the ganglia problem. No to dig through more
    commits to try and find the attachment problem.
    Cheers,
    Dan
    On Wed, Jan 9, 2013 at 7:29 AM, Lorcan Coyle wrote:

    Hi Dan,
    I've seen the ganglia problem and it looks (to me) like epicplayground has
    solved it by adding the missing libapache2-mod-php5 to ganglia setup with
    this commit:
    https://github.com/epicplayground/storm-deploy/commit/f5b5d5b92f2a1089d3
    This solved the "uninterpreted php files" problem for me.
    Best,
    Lorcan

    On 9 January 2013 03:51, Daniel Myers wrote:

    Hi all,
    I started with storm and storm-deploy recently and have had a number of
    issues with storm-deploy. I can successfully provision a cluster that I
    can submit topologies to however I can't completely attach to the cluster
    (trace can be seen at http://pastebin.com/Fs7rcgjY). Also, and I
    wouldn't be surprised if it was related, the ganglia web interface isn't
    running. Instead, when I forward port 80 to my local machine I only get
    the uninterpreted php files. Because no one else has reported this problem
    (that I can find anyhow) it seems as if it must be a config problem on my
    end (???) but I am not sure. Any help would be greatly appreciated.
    Thanks,
    Dan

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupstorm-user @
postedJan 9, '13 at 3:51a
activeJan 9, '13 at 4:07p
posts3
users2
websitestorm-project.net
irc#storm-user

2 users in discussion

Daniel Myers: 2 posts Lorcan Coyle: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase