Hi all

I have just upgrade my spree site from 1.2.1 to 1.3. There are not any
problems when I run at the development env. But I get following errors when
running in production env when accessing the admin pages.

Started GET "/admin" for 202.82.86.113 at 2013-01-02 03:36:26 +0000
Processing by Spree::Admin::OverviewController#index as HTML
Redirected to http://www.roadofsilk.com/admin/analytics/sync
Filter chain halted as :check_last_jirafe_sync_time rendered or redirected
Completed 302 Found in 8ms (ActiveRecord: 0.5ms)
Started GET "/admin/analytics/sync" for 202.82.86.113 at 2013-01-02
03:36:27 +00
00
Processing by Spree::Admin::AnalyticsController#sync as HTML
Redirected to http://www.roadofsilk.com/admin
Completed 302 Found in 699ms (ActiveRecord: 0.9ms)
Started GET "/admin" for 202.82.86.113 at 2013-01-02 03:36:28 +0000
Processing by Spree::Admin::OverviewController#index as HTML
Rendered
/var/lib/gems/1.9.1/gems/spree_dash-1.3.0/app/views/spree/admin/overv
iew/index.html.erb within spree/layouts/admin (5.5ms)
Completed 500 Internal Server Error in 15ms
ActionView::Template::Error (flags/us.png isn't precompiled):
7:
8: <% content_for :page_actions do %>
9: <li id="jirafe_locales">
10: <i class="icon-globe"></i> <%= t(:choose_dashboard_locale)
%>: <%=
raw jirafe_locale_links.join(' ') %>
11: </li>
12: <% end %>
13:
actionpack (3.2.9) lib/sprockets/helpers/rails_helper.rb:142:in
`digest_for'
actionpack (3.2.9) lib/sprockets/helpers/rails_helper.rb:151:in
`rewrite_asset
_path'

I have run the precompile after upgrade:

sudo RAILS_ENV=production rake assets:precompile


Are there any steps I have missing? Thank you.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Spree" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/spree-user/-/EkPO9HUKpv0J.
To post to this group, send email to spree-user@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to spree-user+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/spree-user?hl=en.

Search Discussions

  • Ryan Bigg at Jan 2, 2013 at 4:26 am
    Hi AMing,

    Sorry that you're having problems with Spree. Could you please file a new
    issue on https://github.com/spree/spree/issues with steps to reproduce this
    problem? Thanks!
    On Wednesday, January 2, 2013, AMing wrote:

    Hi all

    I have just upgrade my spree site from 1.2.1 to 1.3. There are not any
    problems when I run at the development env. But I get following errors when
    running in production env when accessing the admin pages.

    Started GET "/admin" for 202.82.86.113 at 2013-01-02 03:36:26 +0000
    Processing by Spree::Admin::OverviewController#index as HTML
    Redirected to http://www.roadofsilk.com/admin/analytics/sync
    Filter chain halted as :check_last_jirafe_sync_time rendered or redirected
    Completed 302 Found in 8ms (ActiveRecord: 0.5ms)
    Started GET "/admin/analytics/sync" for 202.82.86.113 at 2013-01-02
    03:36:27 +00
    00
    Processing by Spree::Admin::AnalyticsController#sync as HTML
    Redirected to http://www.roadofsilk.com/admin
    Completed 302 Found in 699ms (ActiveRecord: 0.9ms)
    Started GET "/admin" for 202.82.86.113 at 2013-01-02 03:36:28 +0000
    Processing by Spree::Admin::OverviewController#index as HTML
    Rendered
    /var/lib/gems/1.9.1/gems/spree_dash-1.3.0/app/views/spree/admin/overv
    iew/index.html.erb within spree/layouts/admin (5.5ms)
    Completed 500 Internal Server Error in 15ms
    ActionView::Template::Error (flags/us.png isn't precompiled):
    7:
    8: <% content_for :page_actions do %>
    9: <li id="jirafe_locales">
    10: <i class="icon-globe"></i> <%= t(:choose_dashboard_locale)
    %>: <%=
    raw jirafe_locale_links.join(' ') %>
    11: </li>
    12: <% end %>
    13:
    actionpack (3.2.9) lib/sprockets/helpers/rails_helper.rb:142:in
    `digest_for'
    actionpack (3.2.9) lib/sprockets/helpers/rails_helper.rb:151:in
    `rewrite_asset
    _path'

    I have run the precompile after upgrade:

    sudo RAILS_ENV=production rake assets:precompile


    Are there any steps I have missing? Thank you.

    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups
    "Spree" group.
    To view this discussion on the web visit
    https://groups.google.com/d/msg/spree-user/-/EkPO9HUKpv0J.
    To post to this group, send email to spree-user@googlegroups.com<javascript:_e({}, 'cvml', 'spree-user@googlegroups.com');>
    .
    To unsubscribe from this group, send email to
    spree-user+unsubscribe@googlegroups.com <javascript:_e({}, 'cvml',
    'spree-user%2Bunsubscribe@googlegroups.com');>.
    For more options, visit this group at
    http://groups.google.com/group/spree-user?hl=en.
    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Spree" group.
    To post to this group, send email to spree-user@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to spree-user+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/spree-user?hl=en.
  • AMing at Jan 2, 2013 at 10:55 am
    Ryan

    Thank you for your quick response. I have opened an
    issue: https://github.com/spree/spree/issues/2372

    BTW, are there any upgrade procedure or guide provide?

    AMing
    On Wednesday, January 2, 2013 12:26:18 PM UTC+8, Ryan Bigg wrote:

    Hi AMing,

    Sorry that you're having problems with Spree. Could you please file a new
    issue on https://github.com/spree/spree/issues with steps to reproduce
    this problem? Thanks!
    On Wednesday, January 2, 2013, AMing wrote:

    Hi all

    I have just upgrade my spree site from 1.2.1 to 1.3. There are not any
    problems when I run at the development env. But I get following errors when
    running in production env when accessing the admin pages.

    Started GET "/admin" for 202.82.86.113 at 2013-01-02 03:36:26 +0000
    Processing by Spree::Admin::OverviewController#index as HTML
    Redirected to http://www.roadofsilk.com/admin/analytics/sync
    Filter chain halted as :check_last_jirafe_sync_time rendered or
    redirected
    Completed 302 Found in 8ms (ActiveRecord: 0.5ms)
    Started GET "/admin/analytics/sync" for 202.82.86.113 at 2013-01-02
    03:36:27 +00
    00
    Processing by Spree::Admin::AnalyticsController#sync as HTML
    Redirected to http://www.roadofsilk.com/admin
    Completed 302 Found in 699ms (ActiveRecord: 0.9ms)
    Started GET "/admin" for 202.82.86.113 at 2013-01-02 03:36:28 +0000
    Processing by Spree::Admin::OverviewController#index as HTML
    Rendered
    /var/lib/gems/1.9.1/gems/spree_dash-1.3.0/app/views/spree/admin/overv
    iew/index.html.erb within spree/layouts/admin (5.5ms)
    Completed 500 Internal Server Error in 15ms
    ActionView::Template::Error (flags/us.png isn't precompiled):
    7:
    8: <% content_for :page_actions do %>
    9: <li id="jirafe_locales">
    10: <i class="icon-globe"></i> <%= t(:choose_dashboard_locale)
    %>: <%=
    raw jirafe_locale_links.join(' ') %>
    11: </li>
    12: <% end %>
    13:
    actionpack (3.2.9) lib/sprockets/helpers/rails_helper.rb:142:in
    `digest_for'
    actionpack (3.2.9) lib/sprockets/helpers/rails_helper.rb:151:in
    `rewrite_asset
    _path'

    I have run the precompile after upgrade:

    sudo RAILS_ENV=production rake assets:precompile


    Are there any steps I have missing? Thank you.

    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups
    "Spree" group.
    To view this discussion on the web visit
    https://groups.google.com/d/msg/spree-user/-/EkPO9HUKpv0J.
    To post to this group, send email to spree-user@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to
    spree-user+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at
    http://groups.google.com/group/spree-user?hl=en.
    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Spree" group.
    To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/spree-user/-/Pjvftlw-3S0J.
    To post to this group, send email to spree-user@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to spree-user+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/spree-user?hl=en.

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupspree-user @
categoriesrubyonrails
postedJan 2, '13 at 3:53a
activeJan 2, '13 at 10:55a
posts3
users2
websitespreecommerce.com
irc#RubyOnRails

2 users in discussion

AMing: 2 posts Ryan Bigg: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase