hello everyone,

original app: rails 3.1.1
ruby 1.9.2p180 (2011-02-18 revision 30909) [i686-linux]

I try to host my app into speedyrails using capistrano.
I host my sample application and running. I just get only one error like my assets
were not precompiled. then i solve that by adding "load 'deploy/assets'"
this code in my deploy receipt.
and my sample app worked well.

*Now i am trying to host my original app, while i try deploy "cap deploy" i
am getting following error..*

* executing `deploy:assets:precompile'
* executing "cd /var/www/apps/app-name/releases/20120818100526 && bundle
exec rake RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets assets:precompile"
servers: ["myserver"]
[myserver] executing command
*** [err :: myserver]
/var/www/apps/app-name/shared/bundle/ruby/1.9.1/gems/therubyracer-0.9.4/lib/v8/portal.rb:50:
*** [err :: myserver] [BUG]
*** [err :: myserver] Segmentation fault
*** [err :: myserver]
*** [err :: myserver] ruby 1.9.2p180 (2011-02-18 revision 30909)
[x86_64-linux]
*** [err :: myserver]
*** [err :: myserver] -- control frame ----------
*** [err :: myserver] c:0120
*** [err :: myserver] p:----
*** [err :: myserver] s:0469 b:0469
*** [err :: myserver] l:000468
*** [err :: myserver] d:000468
*** [err :: myserver] CFUNC
*** [err :: myserver] :New
*** [err :: myserver]
.
.
.
.
.
.
*** [err :: myserver]
/var/www/apps/app-name/shared/bundle/ruby/1.9.1/gems/therubyracer-0.9.4/lib/v8/portal.rb:50:in
`v8'
*** [err :: myserver]
/var/www/apps/app-name/shared/bundle/ruby/1.9.1/gems/therubyracer-0.9.4/lib/v8/portal.rb:50:in
`New'
*** [err :: myserver]
*** [err :: myserver] -- C level backtrace information
-------------------------------------------
*** [err :: myserver] ruby(rb_vm_bugreport+0xbd) [0x815ffcd]
*** [err :: myserver] ruby() [0x819ee0e]
*** [err :: myserver] ruby(rb_bug+0x28) [0x819eec8]
*** [err :: myserver] ruby() [0x80f2550]
*** [err :: myserver] [0xf77d9410]
*** [err :: myserver] [0xbd0fc70]
*** [err :: myserver]
*** [err :: myserver] [NOTE]
*** [err :: myserver] You may have encountered a bug in the Ruby
interpreter or extension libraries.
*** [err :: myserver] Bug reports are welcome.
*** [err :: myserver] For details: http://www.ruby-lang.org/bugreport.html
*** [err :: myserver]
*** [err :: myserver] Aborted
command finished in 16336ms
*** [deploy:update_code] rolling back
* executing "rm -rf /var/www/apps/app-name/releases/20120818100526; true"
servers: ["myserver"]
[myserver] executing command
command finished in 665ms
failed: "sh -c 'cd /var/www/apps/app-name/releases/20120818100526 && bundle
exec rake RAILS_ENV=production RAILS_GROUPS=assets assets:precompile'" on
myserver



Please advice!

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/rubyonrails-talk/-/tgdNwDDGBhAJ.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedAug 18, '12 at 11:21a
activeAug 18, '12 at 11:21a
posts1
users1
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

1 user in discussion

Saravanan P: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase