I'm a brand new Rails user, I'm following this tutorial:
http://ruby.railstutorial.org/chapters/a-demo-app#top.

I've had no issues locally, able to view the test app on the local server.

However, I can't figure out what I'm doing wrong on Linode (using
Passenger).

Here's what I've done so far:

1. Push the local app to BitBucket
2. Clone the BitBucket repo to /srv/www/preziki/first_app
3. Do Bundle install
4. Do rake db:migrate
5. Configure the VirutalHost file:

<VirtualHost *:80>
ServerAdmin oleg@preziki.com
ServerName preziki.com
ServerAlias www.preziki.com
DocumentRoot /srv/www/preziki/first_app/public
ErrorLog /srv/www/preziki/logs/error.log
CustomLog /srv/www/preziki/logs/access.log combined
</VirtualHost>


6. Enable the site: a2ensite preziki
7. Restart Apache
8. Reload Apache

If you go to www.preziki.com (or http://176.58.104.181/) you see the
standard default Rails page, if you click "About your application's
environment"- the link doesn't work. If you try to do preziki.com/users
you get the "We're sorry, something went wrong" message.

What am I doing wrong?

Thank you.


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/rubyonrails-talk/-/UwK2Nfd1bE0J.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en-US.

Search Discussions

  • Norbert Melzer at Jul 12, 2012 at 5:28 am

    Am 12.07.2012 00:59 schrieb "IvanPomedorov" <olegious@gmail.com>:

    What am I doing wrong?
    You are not telling us , what your logs say, but IT would help to see the
    logging Output of the request for User, or any other site that isnt working
    as expected.

    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en-US.
  • Oleg Zhoglo at Jul 12, 2012 at 6:47 am
    Is this what you mean? Here are the last few entries for the
    /srv/www/preziki/logs/error.log file:

    [Thu Jul 12 04:45:56 2012] [error] [client 67.168.204.53] File does not
    exist: /srv/www/preziki/first_app/public/assets, referer:
    http://www.preziki.com/
    [Thu Jul 12 04:45:59 2012] [error] [client 67.168.204.53] File does not
    exist: /srv/www/preziki/first_app/public/rails, referer:
    http://www.preziki.com/
    [Thu Jul 12 04:46:04 2012] [error] [client 67.168.204.53] File does not
    exist: /srv/www/preziki/first_app/public/rails, referer:
    http://www.preziki.com/


    The /srv/www/preziki/first_app/log/production.log is empty.


    On Wednesday, July 11, 2012 10:28:04 PM UTC-7, Norbert Melzer wrote:


    Am 12.07.2012 00:59 schrieb "IvanPomedorov" <olegious@gmail.com>:
    What am I doing wrong?
    You are not telling us , what your logs say, but IT would help to see the
    logging Output of the request for User, or any other site that isnt working
    as expected.
    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
    To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/rubyonrails-talk/-/uSmsb6EsHeAJ.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en-US.
  • Oleg Zhoglo at Jul 12, 2012 at 6:53 am
    My assets folder is inside the first_app folder- is that error saying that
    the app is looking for it in a first_app/public folder?
    On Wednesday, July 11, 2012 11:47:44 PM UTC-7, Oleg Zhoglo wrote:

    Is this what you mean? Here are the last few entries for the
    /srv/www/preziki/logs/error.log file:

    [Thu Jul 12 04:45:56 2012] [error] [client 67.168.204.53] File does not
    exist: /srv/www/preziki/first_app/public/assets, referer:
    http://www.preziki.com/
    [Thu Jul 12 04:45:59 2012] [error] [client 67.168.204.53] File does not
    exist: /srv/www/preziki/first_app/public/rails, referer:
    http://www.preziki.com/
    [Thu Jul 12 04:46:04 2012] [error] [client 67.168.204.53] File does not
    exist: /srv/www/preziki/first_app/public/rails, referer:
    http://www.preziki.com/


    The /srv/www/preziki/first_app/log/production.log is empty.


    On Wednesday, July 11, 2012 10:28:04 PM UTC-7, Norbert Melzer wrote:


    Am 12.07.2012 00:59 schrieb "IvanPomedorov" <olegious@gmail.com>:
    What am I doing wrong?
    You are not telling us , what your logs say, but IT would help to see the
    logging Output of the request for User, or any other site that isnt working
    as expected.
    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
    To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/rubyonrails-talk/-/tTSBFq7nAgIJ.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en-US.

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedJul 11, '12 at 10:59p
activeJul 12, '12 at 6:53a
posts4
users2
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

2 users in discussion

Oleg Zhoglo: 3 posts Norbert Melzer: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2021 Grokbase