Have anyone else stumbled upon this weird behavior? Setting the
config.cache_classes = false for development env causes rails to
return responses with totally empty content, headers seem to work ok.
It does not matter what the controller returns, even a simple :text =>
"OK" will result in empty page.

I'm using rails 3.2.2 and ruby 1.9.3.

It probably has something to do with the overall gem configuration
etc. because testing with out of the box app "rails new testapp" with
one generated scaffold seems to work ok.

Here is the gemfile:

---

source 'https://rubygems.org'

gem 'rails', '3.2.2'
gem 'mongoid', '>= 2.4'
gem 'bson_ext', '>= 1.5'
gem 'mongoid_rails_migrations', '>= 0.0.13'

group :assets do
gem 'sass-rails', '>= 3.2.3'
gem 'coffee-rails', '>= 3.2.1'
gem 'stylus'
gem 'slim'
gem 'therubyracer'
gem 'uglifier', '>= 1.0.3'
end

gem 'jquery-rails'

group :test, :development do
gem 'factory_girl_rails'
gem 'rspec-rails', '>= 2.6'
gem 'rspec_multi_matchers'
end

group :test do
gem 'cucumber-rails'
gem 'database_cleaner'
end

gem 'capistrano'

----

br,
Jarkko

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedMar 22, '12 at 2:14p
activeMar 22, '12 at 2:14p
posts1
users1
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

1 user in discussion

Jamonkko: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase