The environment that i am working on is Windows xp and the
configurations are,

Ruby 1.8.7 [i386-mingw32]
Rails 2.3.5
Gem 1.8.17

run -->ruby script/server

these errors are occur:
from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
activesupport-2.
3.5/lib/active_support/dependencies.rb:156:in `require'
from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
activesupport-2.
3.5/lib/active_support/dependencies.rb:521:in `new_constants_in'
from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
activesupport-2.
3.5/lib/active_support/dependencies.rb:156:in `require'
from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
rails-2.3.5/lib/
commands/server.rb:84
from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/site_ruby/1.8/
rubygems/custom_
require.rb:36:in `gem_original_require'
from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/site_ruby/1.8/
rubygems/custom_
require.rb:36:in `require'
from script/server:3


anyone tell me the solution.Thanks in advance..

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.

Search Discussions

  • Gjaldon at Mar 13, 2012 at 1:36 pm
    I'm new too. Anyway, how 'bout trying 'bundle exec rails s'.
    On Mar 12, 7:54 pm, satvat rani wrote:
    The environment that i am working on is Windows xp and the
    configurations are,

    Ruby 1.8.7 [i386-mingw32]
    Rails 2.3.5
    Gem 1.8.17

    run -->ruby script/server

    these errors are occur:
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    activesupport-2.
    3.5/lib/active_support/dependencies.rb:156:in `require'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    activesupport-2.
    3.5/lib/active_support/dependencies.rb:521:in `new_constants_in'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    activesupport-2.
    3.5/lib/active_support/dependencies.rb:156:in `require'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    rails-2.3.5/lib/
    commands/server.rb:84
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/site_ruby/1.8/
    rubygems/custom_
    require.rb:36:in `gem_original_require'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/site_ruby/1.8/
    rubygems/custom_
    require.rb:36:in `require'
    from script/server:3

    anyone tell me the solution.Thanks in advance..
    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.
  • Satvat Rani at Mar 14, 2012 at 6:51 am
    thanks Gijaldon..

    Now my webrick server started.

    On Tue, Mar 13, 2012 at 7:06 PM, Gjaldon wrote:

    I'm new too. Anyway, how 'bout trying 'bundle exec rails s'.
    On Mar 12, 7:54 pm, satvat rani wrote:
    The environment that i am working on is Windows xp and the
    configurations are,

    Ruby 1.8.7 [i386-mingw32]
    Rails 2.3.5
    Gem 1.8.17

    run -->ruby script/server

    these errors are occur:
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    activesupport-2.
    3.5/lib/active_support/dependencies.rb:156:in `require'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    activesupport-2.
    3.5/lib/active_support/dependencies.rb:521:in `new_constants_in'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    activesupport-2.
    3.5/lib/active_support/dependencies.rb:156:in `require'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/gems/1.8/gems/
    rails-2.3.5/lib/
    commands/server.rb:84
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/site_ruby/1.8/
    rubygems/custom_
    require.rb:36:in `gem_original_require'
    from C:/RailsInstaller/Ruby1.8.7/lib/ruby/site_ruby/1.8/
    rubygems/custom_
    require.rb:36:in `require'
    from script/server:3

    anyone tell me the solution.Thanks in advance..
    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups
    "Ruby on Rails: Talk" group.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to
    rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at
    http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.
    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.
  • Darshan Patel at Mar 14, 2012 at 9:55 pm
    try "rails s" or "rails server".

    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedMar 12, '12 at 11:54a
activeMar 14, '12 at 9:55p
posts4
users3
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

People

Translate

site design / logo © 2021 Grokbase