My database is in utf8 but apostrophes are showing up as ’ in my
templates. How can I fix this?

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.

Search Discussions

  • Jeffrey L. Taylor at Nov 5, 2011 at 10:35 pm

    Quoting Mlle <emstolfo@gmail.com>:
    My database is in utf8 but apostrophes are showing up as ’ in my
    templates. How can I fix this?
    Are your Web pages (probably in layouts) set to UTF-8? For example, it there
    a line like this in the header?

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

    HTH,
    Jeffrey



    --
    You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
    To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
    To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
    For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedNov 4, '11 at 10:47p
activeNov 5, '11 at 10:35p
posts2
users2
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

2 users in discussion

Mlle: 1 post Jeffrey L. Taylor: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2021 Grokbase