FAQ
Actually, this was a stupid mistake on my part.

I manage the puppet.conf file, when I applied the config. the puppet master
config file got set to a puppet client config.
I'm surprised it didn't output any error messages.



On Monday, April 16, 2012 9:45:25 AM UTC-7, psychobyte wrote:

Hi,

My puppet server was working up until I configured it to be a puppet
client. I applied the configuration on the server which seemed to work
fine. However, now when ever a client or itself
asks for an updated configuration it always comes back with a successful
poll, no updates, and the configuration version changed. So configuration
changes are not being applied anymore.
Is there some cache that's not being cleared? Is there a way of reversing
this?

test-puppet ~ # puppetd -t
info: Caching catalog for test-puppet.lab.lcl
info: Applying configuration version '1334594015'
notice: Finished catalog run in 0.02 seconds

Thanks,
--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Puppet Users" group.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msg/puppet-users/-/fW_u7t_SXIIJ.
To post to this group, send email to puppet-users@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to puppet-users+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/puppet-users?hl=en.

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
grouppuppet-users @
categoriespuppet
postedApr 16, '12 at 9:33p
activeApr 16, '12 at 9:33p
posts1
users1
websitepuppetlabs.com

1 user in discussion

Psychobyte: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase