FAQ
Hi.

We've installed CentOS 5.5 on a "mini PC" with an onboard Intel graphics
chip, which has both "VGA" and DisplayPort output. This works reasonably
well, except that I'd like to connect the monitor to the DisplayPort,
and I only seem to get a signal on the VGA connector. This is the case
even if I boot with the DisplayPort (only) connected, in which case
console output during boot goes to the DisplayPort, but the graphical
output does not. On the other hand, . DisplayPort display did work when
booting from a "live" Ubuntu CD.

Is there anything I can do to get the correct display setup? Note that
the driver used is "intel", not "i810".

Thanks,

- Toralf

This e-mail, including any attachments and response string, may contain proprietary information which is confidential and may be legally privileged. It is for the intended recipient only. If you are not the intended recipient or transmission error has misdirected this e-mail, please notify the author by return e-mail and delete this message and any attachment immediately. If you are not the intended recipient you must not use, disclose, distribute, forward, copy, print or rely on this e-mail in any way except as permitted by the author.

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupcentos @
categoriescentos
postedNov 24, '10 at 6:28a
activeNov 24, '10 at 6:28a
posts1
users1
websitecentos.org
irc#centos

1 user in discussion

Toralf Lund: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase