Grokbase Groups Apache users May 2012
FAQ
Hello Experts
Can you please advice on this error? I have copied the config.nice from
apache 2.2.21 to /tmp/httpd-2.2.22 and tried to upgrade it to 2.2.22

Below are the steps that I have executed:
cd /tmp/httpd-2.2.22
./config.nice
make
*********************************************************
make command errored as shown below:

gcc -pthread -DLINUX=2 -D_REENTRANT -D_GNU_SOURCE
-I/tmp/httpd-2.2.22/srclib/pcre -I. -I/tmp/httpd-2.2.22/os/unix
-I/tmp/httpd-2.2.22/server/mpm/worker -I/tmp/httpd-2.2.22/modules/http
-I/tmp/httpd-2.2.22/modules/filters -I/tmp/httpd-2.2.22/modules/proxy
-I/tmp/httpd-2.2.22/include -I/tmp/httpd-2.2.22/modules/generators
-I/tmp/httpd-2.2.22/modules/mappers -I/tmp/httpd-2.2.22/modules/database
-I/usr/include/apr-1 -I/tmp/httpd-2.2.22/server
-I/tmp/httpd-2.2.22/modules/proxy/../generators -I/usr/kerberos/include
-I/tmp/httpd-2.2.22/modules/ssl -I/tmp/httpd-2.2.22/modules/dav/main -c
/tmp/httpd-2.2.22/server/buildmark.c
/usr/lib64/apr-1/build/libtool --silent --mode=link gcc -pthread
-L/usr/kerberos/lib64 -o httpd modules.lo buildmark.o -export-dynamic
server/libmain.la modules/http/libmod_http.la modules/mappers/libmod_so.la
server/mpm/worker/libworker.la os/unix/libos.la -lm
/tmp/httpd-2.2.22/srclib/pcre/libpcre.la /usr/lib64/libaprutil-1.la -lldap
-llber -ldb-4.3 -lexpat /usr/lib64/libapr-1.la -lpthread -ldl
modules/http/.libs/libmod_http.a(byterange_filter.o): In function
`ap_set_byterange':
byterange_filter.c:(.text+0x12c1): undefined reference to
`apr_array_clear'
collect2: ld returned 1 exit status
make[1]: *** [httpd] Error 1
make[1]: Leaving directory `/tmp/httpd-2.2.22'
make: *** [all-recursive] Error 1

****************************************************
Here is the content from config.nice:
cat config.nice
#! /bin/sh
#
# Created by configure

"./configure" \
"--prefix=/opt/Apache_uc02" \
"--enable-so" \
"--enable-proxy=shared" \
"--enable-proxy-http=shared" \
"--enable-rewrite=shared" \
"--enable-mods-shared=all" \
"--enable-usertrack" \
"--enable-vhost-alias" \
"--enable-ssl=shared" \
"--with-mpm=worker" \
"$@"
****************************************************

I was able to do the upgrade using config.nice on few servers and this is
the first one errored out with the above message. Please advise.

Regards
Satya Samala

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupusers @
categoriesapache
postedMay 15, '12 at 11:07p
activeMay 15, '12 at 11:07p
posts1
users1
websitehttpd.apache.org
irc#httpd

1 user in discussion

Satya Samala: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase