FAQ
Hi,

I have just disabled the broker in the ra.xml as I want to connect to a
stand alone activeMQ broker. I am getting these class not found errors when
trying to deploy the RAR from the weblogic console. The classes do exist in
the jars in the RAR and even if I unpack them into an exploded RAR I still
get the same error message. Any ideas?

I have just tried the activemq-rar-5.0.0.rar and that deployed just fine.

####<Jul 26, 2011 11:32:29 AM CDT> <Error> <Deployer> <fhitchen-desktop>
<myserver> <[STANDBY] ExecuteThread: '1' for queue: 'weblogic.kernel.Default
(self-tuning)'> <<WLS Kernel>> <> <> <1311697949449>
<BEA-149265> <Failure occured in the execution of deployment request with ID
'1311697948932' for task '1'. Error is:
'weblogic.application.ModuleException: [1] The ra.xml
<resourceadapter-class> class 'o
rg.apache.activemq.ra.ActiveMQResourceAdapter' was not found in the resource
adapter archive/application.
[2] The ra.xml <adminobject-class> class
'org.apache.activemq.command.ActiveMQQueue' was not found in the resource
adapter archive/application.
[3] The ra.xml <adminobject-class> class
'org.apache.activemq.command.ActiveMQTopic' was not found in the resource
adapter archive/application.
[4] The ra.xml <connection-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ManagedConnectionProxy' was not found in the
resource adapter archive/application.
[5] The ra.xml <managedconnectionfactory-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQManagedConnectionFactory' was not found in
the resource adapter archive/application.
[6] The ra.xml <connectionfactory-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQConnectionFactory' was not found in the
resource adapter archive/application.
[7] The ra.xml <connection-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ManagedConnectionProxy' was not found in the
resource adapter archive/application.
[8] The ra.xml <managedconnectionfactory-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQManagedConnectionFactory' was not found in
the resource adapter archive/application.
[9] The ra.xml <connectionfactory-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQConnectionFactory' was not found in the
resource adapter archive/application.
[10] The ra.xml <connection-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ManagedConnectionProxy' was not found in the
resource adapter archive/application.
[11] The ra.xml <managedconnectionfactory-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQManagedConnectionFactory' was not found in
the resource adapter archive/application.
[12] The ra.xml <connectionfactory-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQConnectionFactory' was not found in the
resource adapter archive/application.
[13] The ra.xml <activationspec-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQActivationSpec' was not found in the
resource adapter archive/application.'
weblogic.application.ModuleException: [1] The ra.xml <resourceadapter-class>
class 'org.apache.activemq.ra.ActiveMQResourceAdapter' was not found in the
resource adapter archive/application.
[2] The ra.xml <adminobject-class> class
'org.apache.activemq.command.ActiveMQQueue' was not found in the resource
adapter archive/application.
[3] The ra.xml <adminobject-class> class
'org.apache.activemq.command.ActiveMQTopic' was not found in the resource
adapter archive/application.
[4] The ra.xml <connection-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ManagedConnectionProxy' was not found in the
resource adapter archive/application.
[5] The ra.xml <managedconnectionfactory-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQManagedConnectionFactory' was not found in
the resource adapter archive/application.
[6] The ra.xml <connectionfactory-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQConnectionFactory' was not found in the
resource adapter archive/application.
[7] The ra.xml <connection-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ManagedConnectionProxy' was not found in the
resource adapter archive/application.
[8] The ra.xml <managedconnectionfactory-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQManagedConnectionFactory' was not found in
the resource adapter archive/application.
[9] The ra.xml <connectionfactory-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQConnectionFactory' was not found in the
resource adapter archive/application.
[10] The ra.xml <connection-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ManagedConnectionProxy' was not found in the
resource adapter archive/application.
[11] The ra.xml <managedconnectionfactory-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQManagedConnectionFactory' was not found in
the resource adapter archive/application.
[12] The ra.xml <connectionfactory-impl-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQConnectionFactory' was not found in the
resource adapter archive/application.
[13] The ra.xml <activationspec-class> class
'org.apache.activemq.ra.ActiveMQActivationSpec' was not found in the
resource adapter archive/application.
at
weblogic.connector.deploy.ConnectorModule.prepare(ConnectorModule.java:207)
at
weblogic.application.internal.flow.ModuleListenerInvoker.prepare(ModuleListenerInvoker.java:93)
at
weblogic.application.internal.flow.DeploymentCallbackFlow$1.next(DeploymentCallbackFlow.java:360)
at
weblogic.application.utils.StateMachineDriver.nextState(StateMachineDriver.java:26)
at
weblogic.application.internal.flow.DeploymentCallbackFlow.prepare(DeploymentCallbackFlow.java:56)
at
weblogic.application.internal.flow.DeploymentCallbackFlow.prepare(DeploymentCallbackFlow.java:46)
at
weblogic.application.internal.BaseDeployment$1.next(BaseDeployment.java:615)
at
weblogic.application.utils.StateMachineDriver.nextState(StateMachineDriver.java:26)
at
weblogic.application.internal.BaseDeployment.prepare(BaseDeployment.java:191)
at
weblogic.application.internal.DeploymentStateChecker.prepare(DeploymentStateChecker.java:147)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.AppContainerInvoker.prepare(AppContainerInvoker.java:61)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.operations.ActivateOperation.createAndPrepareContainer(ActivateOperation.java:189)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.operations.ActivateOperation.doPrepare(ActivateOperation.java:87)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.operations.AbstractOperation.prepare(AbstractOperation.java:217)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.DeploymentManager.handleDeploymentPrepare(DeploymentManager.java:718)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.DeploymentManager.prepareDeploymentList(DeploymentManager.java:1185)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.DeploymentManager.handlePrepare(DeploymentManager.java:247)
at
weblogic.deploy.internal.targetserver.DeploymentServiceDispatcher.prepare(DeploymentServiceDispatcher.java:157)
at
weblogic.deploy.service.internal.targetserver.DeploymentReceiverCallbackDeliverer.doPrepareCallback(DeploymentReceiverCallbackDeliverer.java:157)
at
weblogic.deploy.service.internal.targetserver.DeploymentReceiverCallbackDeliverer.access$000(DeploymentReceiverCallbackDeliverer.java:12)
at
weblogic.deploy.service.internal.targetserver.DeploymentReceiverCallbackDeliverer$1.run(DeploymentReceiverCallbackDeliverer.java:45)
at
weblogic.work.ServerWorkManagerImpl$WorkAdapterImpl.run(ServerWorkManagerImpl.java:518)
at weblogic.work.ExecuteThread.execute(ExecuteThread.java:209)
at weblogic.work.ExecuteThread.run(ExecuteThread.java:181)

--
View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/activemq-rar-5-5-0-rar-won-t-deploy-in-Weblogic-9-2-MP4-tp3699385p3699385.html
Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Search Discussions

  • Fhitchen at Jul 27, 2011 at 10:11 pm
    I have just tried the activemq-rar-5.4.0.rar and that deployed just fine.
    What got broke? The ra.xml is identical excepting the text of the license.

    --
    View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/activemq-rar-5-5-0-rar-won-t-deploy-in-Weblogic-9-2-MP4-tp3699385p3699943.html
    Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.
  • Fhitchen at Aug 12, 2011 at 4:07 pm
    In case anyone else has this problem, it's real simple. AMQ 5.5 is built with
    Java 1.6. WL 9.2 MP4 is using Java 1.5. Somehow the class version mismatch
    error gets swallowed by WL leaving you scratching your head

    --
    View this message in context: http://activemq.2283324.n4.nabble.com/activemq-rar-5-5-0-rar-won-t-deploy-in-Weblogic-9-2-MP4-tp3699385p3739757.html
    Sent from the ActiveMQ - User mailing list archive at Nabble.com.

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
Discussion Overview
groupusers @
categoriesactivemq
postedJul 27, '11 at 6:17p
activeAug 12, '11 at 4:07p
posts3
users1
websiteactivemq.apache.org

1 user in discussion

Fhitchen: 3 posts

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase