FAQ
Hi,



I'm running Catalyst via the scripts\myapp_server.pl script. I have
never configured it to run under a web server, and perhaps that's the
answer to my question.



The issue is that when I call $c->log(), it doesn't output anything
until the "URL call" completes. This makes it difficult to watch a
long-running process, because I don't see anything until it's done, and
I don't know if it's hung up on something because I can't see the log
output.



Has anyone else experienced this, and found a useful workaround or fix?
Like I said, if I have to run it under Apache or IIS in order for this
to work, I'll do so.



Thanks,

--
Ken Beal
Senior Software Engineer, Build/Release

Cross Country Automotive Services
One Cabot Road
Medford, MA 02155
p: (781) 306-3605
m: (978) 423-8977
e: kbeal@crosscountry-auto.com


Confidentiality Note: This e-mail message and any attachments may contain
confidential or privileged information. If you are not the intended recipient,
please notify me immediately by replying to this message and destroy all
copies of this message and any attachments. Thank you.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.scsys.co.uk/pipermail/catalyst/attachments/20101018/beb11ec7/attachment.htm

Search Discussions

Discussion Posts

Follow ups

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 1 of 11 | next ›
Discussion Overview
groupcatalyst @
categoriescatalyst, perl
postedOct 18, '10 at 11:46p
activeOct 23, '10 at 5:18p
posts11
users7
websitecatalystframework.org
irc#catalyst

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase