FAQ
Hello,

I am using catalyst on ubuntu with perl 5.8.8.
The script t/view_TT.t generated by default fails:

*%prove -l lib t/view_TT.t*
t/view_TT....1/1
# Failed test 'use My::App::View::TT;'
# at t/view_TT.t line 5.
# Tried to use 'My::App::View::TT'.
# Error: Can't locate object method "*path_to*" via package "My::App"
at xxxxx/lib/My/App/View/TT.pm line 6.

The script has only one line:
BEGIN { use_ok 'MyApp::View::TT' }

If you take a look at *MyApp/My/App/View/TT.pm*, the problem seems to be
this line:
Serono::Gecko->path_to( 'root/src' ),

If you put 'use My::App' just before the BEGIN, it runs fine but launches
the whole catalyst server stuff.

So I suspect this is a bug.

P.S - my version of catalyst
.----------------------------------------------------------------------------.
Catalyst::Plugin::ConfigLoader 0.17

Catalyst::Plugin::Static::Simple 0.20

CatalystX::ListFramework::Builder 0.39
'----------------------------------------------------------------------------'
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.scsys.co.uk/pipermail/catalyst/attachments/20090209/9118b558/attachment.htm

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 1 of 1 | next ›
Discussion Overview
groupcatalyst @
categoriescatalyst, perl
postedFeb 9, '09 at 3:07p
activeFeb 9, '09 at 3:07p
posts1
users1
websitecatalystframework.org
irc#catalyst

1 user in discussion

Karl Forner: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2021 Grokbase