FAQ
An update on this problem: (recap: lists stop working after turning
on/off Exchange filtering)

Thursday night did a Live Meeting with a Microsoft tech and got the SMTP

connector to work again between out Exchange front-end and the server
hosting mailman. That's the good news.


The bad news is some people on a list will get a email and other will
not. Example: I have a test list I use has me and 3 co-workers on it.
I get the email, the others don't. We have the main campus email list
that has a few hundred people on it, most people did not get a test
message.


The post & SMTP logs seem to indicate it got the email and sent it ok,
but its not getting there. Exchange logs seem to indicate it got the
email from mailman and is sending it.


Where can I go to verify who,what,when mailman sent a email. I don't
know mailman's internals so not sure if it generates a email per
memeber on a list or sends a email with all member on one email. So
not sure what I should be looking for to resolve this issue.


The short recap of what is happening now Exchange sends email to list
on out mailman server, mailman is doing something with it and then it
seems to be sending it back to Exchange to deliver but not everyone is
getting the email.


Any help or ideas of what to look at/for, let me know


John

Search Discussions

Discussion Posts

Follow ups

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 1 of 2 | next ›
Discussion Overview
groupmailman-users @
categoriespython
postedMay 28, '06 at 2:29a
activeMay 28, '06 at 3:34a
posts2
users2
websitelist.org

2 users in discussion

John Adamski: 1 post Mark Sapiro: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase