On Thu, Apr 17, 2014 at 7:45 AM, Ead wrote:

hardly anything has changed since the time before the boot.
Uh, "hardly anything"? Then you should go through each one of the
"hardly anythings" to be sure they're not causing this.
ActiveRecord::StatementInvalid (PG::Error: ERROR: relation "registers" does
not exist
Are you connecting to the correct database instance?

Does your development instance run (and if so are you sure that it's
identical to the current production deployment)?

Do your tests run?

--
Hassan Schroeder ------------------------ hassan.schroeder@gmail.com
http://about.me/hassanschroeder
twitter: @hassan

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/d/msgid/rubyonrails-talk/CACmC4yCeJkg1pvPojhA4HqKR9uthQbQCCYPqr9EXL3zBB%3DWy0A%40mail.gmail.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Search Discussions

Discussion Posts

Previous

Follow ups

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 9 of 17 | next ›
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedApr 17, '14 at 2:26p
activeApr 18, '14 at 2:04a
posts17
users6
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase