I'm not sure why but I have both a staging and production deploy using
the 'capistrano/ext/multistage' gem. I set staging to the default:

set :stages, ["staging", "production"]
set :default_stage, "staging"

It deploys correctly to the right path:
#deploy/staging.rb
set :deploy_to, "/home/myuser/public_html/mysite/"

But it connects to the production database not staging database in my
database.yml file:

staging:
   adapter: mysql2
   encoding: utf8
   database: staging_database
   pool: 5
   username: username
   password: password
   socket: /var/run/mysqld/mysqld.sock
   host: host

production:
   adapter: mysql2
   encoding: utf8
   database: production_database
   pool: 5
   username: username
   password: password
   socket: /var/run/mysqld/mysqld.sock
   host: host

Why is it linking to the production database and not staging? I don't
see where that option is specified during the deploy process.

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Search Discussions

Discussion Posts

Follow ups

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 1 of 2 | next ›
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedMay 15, '13 at 3:55p
activeMay 15, '13 at 4:50p
posts2
users2
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

2 users in discussion

Dheeraj Kumar: 1 post John Merlino: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase