Ok, seems to be a good habit and something to do for next environment
update. For the time being I would like to know what is happening.

First the script to initialise:

~$ cd railstest/rrbok
~/.../rrbok$ more script/server
#!/usr/bin/env ruby
require File.expand_path('../../config/boot', __FILE__)
require 'commands/server'
~/.../rrbok$

so the offending line is "require 'commands/server'"

and then I have checked the environment:

~$ gem environment
RubyGems Environment:
- RUBYGEMS VERSION: 1.7.2
- RUBY VERSION: 1.8.7 (2011-06-30 patchlevel 352) [i686-linux]
- INSTALLATION DIRECTORY: /var/lib/gems/1.8
- RUBY EXECUTABLE: /usr/bin/ruby1.8
- EXECUTABLE DIRECTORY: /usr/local/bin
- RUBYGEMS PLATFORMS:
- ruby
- x86-linux
- GEM PATHS:
- /var/lib/gems/1.8
- /home/tpollak/.gem/ruby/1.8
- GEM CONFIGURATION:
- :update_sources => true
- :verbose => true
- :benchmark => false
- :backtrace => false
- :bulk_threshold => 1000
- REMOTE SOURCES:
- http://rubygems.org/
~$

I can not see any problem with the environment as listed. So what is
"require 'commands/server'"?
On 5 Nov, 22:20, Colin Law wrote:
On 5 November 2011 19:42, Tommy Pollak wrote:

After upgrading to Ubuntu 11.10 from 11.04 my Rails application does
not
start properly
Are you using rvm to control versions of everything?  If not then I
suspect the upgrade to 11.10 has updated some stuff from the
repositories and you now have inconsistent versions.  Googling for
your error message suggests that.  You might be best to start using
rvm and then you will know you have a consistent set.  Since I moved
over to it life has been much easier.

Colin










$ script/server
/var/lib/gems/1.8/gems/activesupport-2.3.5/lib/active_support/
dependencies.rb:55:
uninitialized constant ActiveSupport::Dependencies::Mutex (NameError)
from /usr/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`gem_original_require'
from /usr/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`require'
from /var/lib/gems/1.8/gems/activesupport-2.3.5/lib/active_support.rb:
56
from /usr/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`gem_original_require'
from /usr/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`require'
from /var/lib/gems/1.8/gems/rails-2.3.5/lib/commands/server.rb:1
from /usr/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`gem_original_require'
from /usr/lib/ruby/vendor_ruby/1.8/rubygems/custom_require.rb:36:in
`require'
from script/server:3
I am running
ruby 1.8.7 (2011-06-30 patchlevel 352) [i686-linux]
activesupport-2.3.5
Does somebody have an idea how to fix this problem?
--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group athttp://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.
--
gplus.to/clanlaw
--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Ruby on Rails: Talk" group.
To post to this group, send email to rubyonrails-talk@googlegroups.com.
To unsubscribe from this group, send email to rubyonrails-talk+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit this group at http://groups.google.com/group/rubyonrails-talk?hl=en.

Search Discussions

Discussion Posts

Previous

Follow ups

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 3 of 8 | next ›
Discussion Overview
grouprubyonrails-talk @
categoriesrubyonrails
postedNov 5, '11 at 8:23p
activeNov 12, '11 at 2:23p
posts8
users3
websiterubyonrails.org
irc#RubyOnRails

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase