FAQ
I've setup a new puppet master and I'm having trouble with running
dashboard rake commands. Any advise on why I may be getting this error
would be appreciated!

Thanks, Thomas


sh-4.1# pwd
/usr/share/puppet-dashboard
sh-4.1# sudo -u puppet-dashboard rake RAILS_ENV=production jobs:work
/usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/dependency.rb:247:in `to_specs': Could
not find rake (>= 0) amongst [] (Gem::LoadError)
         from /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems/dependency.rb:256:in
`to_spec'
         from /usr/lib/ruby/site_ruby/1.8/rubygems.rb:1231:in `gem'
         from /usr/bin/rake:22
sh-4.1# gem list

*** LOCAL GEMS ***

json (1.5.5)
rake (10.0.3)
stomp (1.2.2)
sh-4.1# which rake
/usr/bin/rake
sh-4.1# rake --version
rake, version 10.0.3


--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Puppet Users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to puppet-users+unsubscribe@googlegroups.com.
To post to this group, send email to puppet-users@googlegroups.com.
Visit this group at http://groups.google.com/group/puppet-users.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Search Discussions

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 1 of 1 | next ›
Discussion Overview
grouppuppet-users @
categoriespuppet
postedSep 18, '13 at 10:56a
activeSep 18, '13 at 10:56a
posts1
users1
websitepuppetlabs.com

1 user in discussion

Thomas: 1 post

People

Translate

site design / logo © 2022 Grokbase