FAQ

Search Discussions

9 discussions - 28 posts

  • Hi I'm thinking to use Catalyst for a MVC web application, previously we have used HTML::Embperl. We loved Embperl, we want to use within Catalyst. Is there a Catalyst::View::Embperl or plans to have ...
    Aldo LetellierAldo Letellier
    Jun 7, 2006 at 5:46 am
    Jun 13, 2006 at 3:51 am
  • Hi there, For internal reasons, we need to log the completed HTML documents once compiled by Embperl... so if we have in base.epl <html <body [- Execute('*') -] </body </html and component is <h1 ...
    Pete MoranPete Moran
    Jun 26, 2006 at 11:24 am
    Jun 27, 2006 at 3:20 am
  • Error message: "panic: memory wrap at C:/Perl5.8/site/lib/Embperl.pm line 108" The error appears immediately. FAILED: Configuration: Windows XP Embperl: 2.2 (as CGI script) Perl: ActiveState v5.8.8 ...
    Harald BeckerHarald Becker
    Jun 21, 2006 at 8:38 am
    Jul 19, 2006 at 6:26 pm
  • If I set a global SIG{CHLD} = IGNORE is there any possiblity of it propigating to the ultimate parent, and thus to all the child processes? I'm worried that if I use the global (even though that's ...
    Matthew SmithMatthew Smith
    Jun 30, 2006 at 6:27 pm
    Jul 6, 2006 at 4:57 am
  • Hi, I'm working on a mechanism to fork a a long running child process. I've followed the standard mod_perl forking wisdom in http://modperlbook.org/html/ch10_02.html. My issue is that warn() doesn't ...
    Matthew SmithMatthew Smith
    Jun 28, 2006 at 4:16 pm
    Jul 6, 2006 at 4:56 am
  • I saw yesterday that you released Embperl 2.2.0 and use it since then. Today I discovered that the segfaults are back ;-( Did you include the patch which should become 2.1.1 in 2.2.0? -Alex ...
    Hartmaier AlexanderHartmaier Alexander
    Jun 7, 2006 at 2:23 pm
    Jun 9, 2006 at 6:58 am
  • Hello, I am having problems with Embperl 2.2.0 under SuSe 10. The system is an x86_64, running Linux 2.6.13, Apache 1.3.34 and mod_perl 1.29. I am running a very simple page which results in a ...
    Edwin S. RamirezEdwin S. Ramirez
    Jun 25, 2006 at 3:59 pm
    Jun 25, 2006 at 3:59 pm
  • I'm on embperl 2.1, mod_perl 2.0.2, apache 2.0.55. I have some pages which becomes blank if there are missing a opening quote in the html code. (See example.) <input type="hidden" name="update" ...
    Ben K.Ben K.
    Jun 15, 2006 at 10:31 pm
    Jun 15, 2006 at 10:31 pm
  • Hello, I am wondering why following does not work as expected File encoding is in iso-8859-1 my $str = "äää"; binmode(OUT, ":utf8"); print OUT $str; Expected result: string is output in utf. Real ...
    Villu RoognaVillu Roogna
    Jun 11, 2006 at 10:44 am
    Jun 11, 2006 at 10:44 am
Group Navigation
period‹ prev | Jun 2006 | next ›
Group Overview
groupembperl @
categoriesmodperl, perl
discussions9
posts28
users12
websiteperl.apache.org
Archives