Which version of RabbitMQ are you running?


Also: is there nothing in the logs before these {error,not_found}
reports? It looks like a side effect of something else already having
gone wrong. Could you post the complete logs (regular and sasl ones)
somewhere?


Cheers, Simon

On 22/04/13 07:26, Jeffery, Mark wrote:
Hello

We have a cluster of 6 Rabbit Nodes.
All disk nodes.

One keeps crashing (around 3 times a day), the others are fine.

From what I can see, it restarts itself and carries on.

The last time however, it didn?t come up because it said ?already running?.

When the process was killed manually, the entire cluster came down ?

I cannot interpret the crash report.

I have attached it.

Can anyone see what the problem is ?

To read FirstRand Bank's Disclaimer for this email click on the following address or copy into your Internet browser:
https://www.fnb.co.za/disclaimer.html

If you are unable to access the Disclaimer, send a blank e-mail to
firstrandbankdisclaimer at fnb.co.za and we will send you a copy of the Disclaimer.



_______________________________________________
rabbitmq-discuss mailing list
rabbitmq-discuss at lists.rabbitmq.com
https://lists.rabbitmq.com/cgi-bin/mailman/listinfo/rabbitmq-discuss



--
Simon MacMullen
RabbitMQ, VMware

Search Discussions

Discussion Posts

Previous

Follow ups

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 2 of 8 | next ›
Discussion Overview
grouprabbitmq-discuss @
categoriesrabbitmq
postedApr 22, '13 at 6:26a
activeJul 16, '13 at 6:53a
posts8
users3
websiterabbitmq.com
irc#rabbitmq

People

Translate

site design / logo © 2017 Grokbase