imacat wrote:
Dear Stas Bekman,

Hi. This is imacat from Taiwan. Regarding to your question,
Ok, so 0.06 had the same problem. That's what I needed to check.

Now, I can't reproduce the problem. So if someone else who can reproduce
it could look at the issue, that would be great. I think the difference
is x64, but it could be something else.
On Mon, 01 Sep 2008 11:11:06 -0700
Stas Bekman wrote:
Would you be so kind to run the older version (attached) and see if you
have the same issue? Thanks!
You may refer to this:

http://www.cpantesters.org/show/Env-C.html

The test report for version 0.06 is here:

http://www.nntp.perl.org/group/perl.cpan.testers/2008/03/msg1216913.html

If you need information on a specific version that's not listed
above, please let me know.
--
___________________________________________________________
Stas Bekman http://stason.org http://stasosphere.com
http://www.linkedin.com/in/stasbekman http://chestofbooks.com
http://i-want-a-better.com http://healingcloud.com
http://meta-religion.com http://modperl2book.org
http://mytripjournal.com http://modperlbook.org

Search Discussions

Discussion Posts

Previous

Follow ups

Related Discussions

Discussion Navigation
viewthread | post
posts ‹ prev | 2 of 6 | next ›
Discussion Overview
groupcpan-testers-discuss @
categoriesperl
postedSep 2, '08 at 12:09a
activeSep 4, '08 at 3:44p
posts6
users2
websitecpan.org

2 users in discussion

Stas Bekman: 3 posts Imacat: 3 posts

People

Translate

site design / logo © 2017 Grokbase